Gläntvägen 21B

Gläntvägen 21B

Slutpris

7 020 000 kr


Bergsbrunna— Uppsala

Gläntvägen 21B


Slutpris
7 020 000 kr

Bergsbrunna— Uppsala

Fin 1-plansvilla byggd 2017 i omtyckta Bergsbrunna!

Nu finns chansen att överta denna vackra 1-plansvilla byggd 2017 som är belägen i utkanten av Bergsbrunna med Lunsen som närmaste granne! Här bor ni i en rymlig villa om 162kvm med ett inglasat uterum, carport samt fin stenläggning runt om huset. Bästa av allt, närheten till både natur och city!

Väl inne i bostaden välkomnas ni av en rymlig hall med god förvaring i två skjutdörrsgarderober. Från hallen kommer ni sedan rakt in i köket som är från Ballingslöv och har utrustning genomgående från Miele. Här finns gott om plats för både matlagning, bakning och umgänge. Vidare in till bostadens hjärta, vardagsrummet så omfamnas ni snabbt av den härliga atmosfären som skapas av ryggåstaket och dess höga takhöjd. Här möblerar ni med enkelhet både med soffgrupp och matbord samt övrigt önskvärt möblemang. Inte nog med att takhöjden här är tilltagen så finns här även en täljstenskamin installerad för den extra mysfaktorn. Härifrån når ni även det inglasade uterummet med öppningsbara skjutpartier i glas som gör att ni kan förlänga sommaren och korta ned våren och hösten. Övrigt så erbjuder bostaden 4st sovrum, varav det ena är en så kallad "en suit" med både privat badrum och walk in closet. Villan har även ett till badrum som nås direkt från hallen samt så finns här även en groventré som leder er direkt in i tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin & torktumlare från Siemens.

Tar vi oss ut på tomten så präglas den av vackra stensättningar, en stenmur med glasräcke, fin tujahäck samt en stor parkering där en bil kan stå under carporten och resterande med enkelhet får plats utanför på uppfarten. Till carporten hör även ett förråd för extra förvaring.

Här bor ni med närhet till Uppsävjaskolan och Uppsävja förskola. Det finns många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når ni centrum genom nya breddade cykelvägar. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Handelsområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA Supermarket ligger på nära avstånd. De omgivande naturområdena är till stor glädje för både barn och vuxna. I omgivningen ligger Linnés gamla gård, här finns djurhagar och mer att se och uppleva. Lunsenskogen är ett av de största skogsområdena i Uppsalas närhet. Vårdsätraviken och Lyssnarängen når ni med bilen på ca 10 minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
47 000 kr/år
Tomtarea
1 188 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Gläntvägen såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gläntvägen.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.