Eldkvarnsgatan 7

Eldkvarnsgatan 7

Slutpris

4 460 000 kr


Industristaden— Uppsala

Eldkvarnsgatan 7


Slutpris
4 460 000 kr

Industristaden— Uppsala

3:a med hotellkänsla och två balkonger!

I den populära stadsdelen Kungsängen, intill vackra å-rummet och den grönskande Stadsparken finner ni denna inbjudande 3:a med sociala ytor som inbjuder till samvaro och härliga tillställningar. Här bor ni i en mycket bra bostadsrättsförening med hög standard avseende materialval och utförande och med kanske Uppsala lägsta belåningsgrad när det kommer till nyproduktion.

Lägenheten har genomgående hög standard med sobert gråmålade ytskikt och ett påkostad vitlaserad parkett. I hallen finns naturligtvis gott om förvaringsmöjligheter i den stora skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar samt i klädkammaren längst in. Köket, med mörkgrå skåpluckor, finner ni lite längre in i bostaden och för er som önskar ett kök att laga mycket mat i har kommit helt rätt! Vad sägs om en gedigen arbetsbänk i massiv valnöt och full maskinpark i rostfritt? Intill köket är matplatsen placerad och tack vare de stora glaspartierna i två väderstreck kan ljuset flöda fritt in. Vardagsrummet ligger i anslutning till både köksdel och matplats och här nås även den generöst tilltagna balkongen med utsikt mot ån där ni med fördel kan inta måltiderna under den varmare delen av året. Från master bedroom finns ännu en balkong att njuta av och denna är även inglasad vilket förlänger säsongen. I rummet finns också ett dressing room som med enkelhet rymmer alla era kläder och accessoarer. Vidare finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som arbetsrum men går såklart utmärkt att använda som ett extra sovrum. Sist men inte minst kan ni alltid starta och avsluta er dag i det helkaklade badrummet som har en lyxig hotellkänsla och egen tvättavdelning.

Det är lätt att trivas och föreningen är mycket välskött med bland annat flera lokaler som genererar intäkter till bostadsrättsföreningen. Husen är dessutom byggda med höga energikrav och stor åtanke på att vara ett bekvämt boende som ska passa alla. På taket finns solceller som ska bidra till husets elförsörjning och generera lägre driftskostnader, på sikt är förhoppningen att det ska bidra till ett klimatvänligare boende. I föreningen finns en mycket uppskattad relaxavdelning med bastu och uteplats mot gården. På gården finner ni även föreningens växthus som kan nyttjas vid större tillställningar och bjudningar. I fastigheten finns sedan en tid tillbaka en obemannad matbutik – Auto mat (5-23).

Vill du bo centralt, med allt vad Uppsala stad har att erbjuda inom bekvämt avstånd är det här en bostad för dig! Det är ett ypperligt läge om ni ska ta er till någon av alla Uppsala universitet olika lokaler och nationer. Till Uppsala Resecentrum går ni på bara några minuter. Perfekt pendlingsläge, med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Välkommen att boka visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
3 693 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eldkvarnsgatan såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eldkvarnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.