Fålhagsleden 4 C

Fålhagsleden 4 C

Slutpris

1 750 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Fålhagsleden 4 C


Slutpris
1 750 000 kr

Fålhagen— Uppsala

BALKONG MED KVÄLLSSOL

Välkommen till denna trevliga 1,5:a som disponeras som en mini-2:a belägen endast halv trappa upp i byggnaden. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Modernt kök från 2016 med diskmaskin samt kyl och frys som är integrerade i inredningen. De vita skåpluckorna och det vita kaklet ger snygg kontrast till den mörka bänkskivan i mahogny. Rummet innanför köket används i dagsläget som TV-rum men passar också utmärkt som sovrum. Badrummet gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 1995 och här är förberett för tvättmaskin.

Föreningens består av 144 bostadsrätter samt 12 lokaler med hyresrätt. Lokalerna inbringar hyresintäkter om dryga 500 000 kr/år och föreningens ekonomin är mycket stabil. Föreningens skuld/kvm är låg (ca 1429 kr/kvm) och amorteringarna om ca 500 000 kr årligen får anses rejäla. Inga avgiftsförändringar är planerade och flera stora renoveringar är gjorda - exempelvis tidigare nämnda stamrenovering, fönsterbyte samt byte till säkerhetsdörrar. Bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften och till bostaden hör 1 källarförråd om ca 4 kvm.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av de mysiga kvarteren och det centrumnära läget. Många som bor i området uppskattar även närheten till Resecentrum som ligger inom några minuters promenadavstånd. I Fålhagen finns även restauranger, caféer, affärer och mycket mer.

Välkommen hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 233 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 4
Såld
2018-05-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på fålhagsleden såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på fålhagsleden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.