Salagatan 51 B

Salagatan 51 B

Slutpris

2 260 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 51 B


Slutpris
2 260 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Rymlig etta med bra pendlarläge och stor balkong!

Välplanerad, genomgående 1:a med fönster i två väderstreck och en rymlig balkong där ni kan njuta av underbar kvällssol och utsikt över en grönskande gård. Lägenheten har ett stadsnära, men ändå lugnt läge endast ett par minuter från Uppsala Resecentrum.

Med ett byggår från 1935 finns här flera tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, djupa fönsterbänkar i sten och vackra trägolv. Den rymliga hallen är välkomnande och öppnar upp till både kök och vardagsrum, här finns gott om förvaringsmöjligheter. Det charmiga köket kombinerar moderna element med äldre charm och vid fönstret finns plats för matbord för 4 personer. I vardagsrummet samsas både soffa och säng och genom detta rum nås den mysiga balkongen som förvandlas till ett extra rum under sommarmånaderna. Det kaklade badrummet är inrett med ett tassbadkar, tvättställ med kommod och toalett.

På Salagatan bor ni på en av Uppsalas finaste gator och med ett behagligt promenadavstånd till allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Dessutom bor ni granne med UKK och Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata, till Uppsala Resecentrum går ni på knappt fem minuter. Till Uppsala universitets olika lokaler och nationer är det ett behagligt avstånd. Ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och Gävle.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 260 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2024-05-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.