Fålhagsleden 9

Fålhagsleden 9

Slutpris

3 450 000 kr


Fålhagen— UPPSALA

Fålhagsleden 9


Slutpris
3 450 000 kr

Fålhagen— UPPSALA

4:a med hiss som har en underbar inglasad balkong på hela 15 kvm!

Välkommen till denna ljusa och stilfulla 4:a i attraktiva och lummiga Fålhagen, belägen i modern byggnad från 2010 med hiss från markplan, endast ett stenkast bort från Resecentrum.

Fantastisk utsikt mot Bergsbrunnaparken på ena sidan och Fålhagens vackra villaområde på den andra. Lägenheten består av en rymlig hall med plats för avhängning, två smakfullt färgsatta badrum med grå/svarta klinkergolv och vitkaklade väggar. Golvvärme i det större badrummet med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök med vit inredning i öppen planlösning med plats för matplats om 6-8 personer. Ljust vardagsrum med fönster i flera väderstreck. Utgång till den stora inglasade balkongen som passar utmärkt för sociala tillställningar och har plats för både matplats och loungdel.
Bostaden har tre bra sovrum, det största med mycket bra garderobsförvaring och ett av de mindre med rymlig klädkammare.

Utmärkt pendlarläge med närhet till allt vad City erbjuder, Vaksala torg, Kvarnen köpcentrum och Fålhagens fina grönområden. Den fina Bergsbrunnaparken som ligger intill huset har en fin lekplats och gott om gröna ytor att springa på för barnen. Inom bekvämt promenadavstånd finns flera ytterligare parker och lekplatser. Rakt över gatan finns grusplan med fotbollsmål (sommartid) och skridskobana (vintertid) samt motionsspår.


Boarea
89 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.