Folkungagatan 4 A / Svartbäcken / Uppsala

Bo högst upp med eftertraktad kvällssol på balkongen!

Slutpris
1 885 000 kr
Boarea
59.3 kvm
Avgift
3 449 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och härlig genomgångslägenhet med ett insynsskyddat läge allra högst upp i huset. Njut av balkongens fantastiska läge med eftertraktad kvällssol som dessutom vetter mot den rogivande innergården. Denna ljusa genomgångslägenhet är mycket genomtänkt planerad med väl tilltagna rum tillsammans med ett generöst kök och matsal som inrymmer större sällskap.

Bostadsrättsföreningen Krake nr 1 är en förening med stabil och välskött ekonomi som har avklarat alla de stora renoveringarna. Föreningen har en lummig och rogivande innergård med tillgång till möbelgrupper under sommaren och goda förutsättningar för att grilla.

Här bor du i ett fridfullt läge i Svartbäcken med ett stadsnära läge med god service vid Torbjörnstorg, aktiviteter vid Fyrishov, flertalet motionsspår och grönområden. Med en kortare cykeltur eller promenad längsmed Fyrisån tar du dig in till Uppsalas stadskärna. För dig som önskar åka buss finns täta bussförbindelser från bostaden in till centrum och smidigt till resecentrum för dig som har för avsikt att pendla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Svartbäcken

Svartbäcken är en stadsdel i norra Uppsala som är belägen norr om Uppsala centrum på Fyrisåns östra sida. Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till både grönska och Centrum. Uppsalas stolthet IK Sirius bildades i Svartbäcken 1907.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser och har man tillgång till bil så kommer man snabbt upp på Bärbyleden som bland annat leder till Enköping, E4:an och Gränby Centrum samt Stenhagen med mataffärer. I Svartbäcken bor du på gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo. På vintern kan man åka skridskor på Domarringen och bussen går även direkt till Studenternas.

Service

För den sportintresserade finner ni bra träning genom Fyrishov, Fyrisfjädern, Budohuset och en yogastudio. Många som bor i området tycker att det är praktiskt med Torbjörnstorg där det bland annat finns matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. På Svartbäcksgatan finns en Sportbar med bowling, biljard och lasergame och här kan man även anordna kalas.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta grundskolor är Domarringen skola (F-5) och Tunabergsskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.