Folkungagatan 4 A / Svartbäcken / Uppsala

Bo högst upp med eftertraktad kvällssol på balkongen!

Slutpris
1 885 000 kr
Boarea
59,3 kvm
Avgift
3 449 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och härlig genomgångslägenhet med ett insynsskyddat läge allra högst upp i huset. Njut av balkongens fantastiska läge med eftertraktad kvällssol som dessutom vetter mot den rogivande innergården. Denna ljusa genomgångslägenhet är mycket genomtänkt planerad med väl tilltagna rum tillsammans med ett generöst kök och matsal som inrymmer större sällskap.

Bostadsrättsföreningen Krake nr 1 är en förening med stabil och välskött ekonomi som har avklarat alla de stora renoveringarna. Föreningen har en lummig och rogivande innergård med tillgång till möbelgrupper under sommaren och goda förutsättningar för att grilla.

Här bor du i ett fridfullt läge i Svartbäcken med ett stadsnära läge med god service vid Torbjörnstorg, aktiviteter vid Fyrishov, flertalet motionsspår och grönområden. Med en kortare cykeltur eller promenad längsmed Fyrisån tar du dig in till Uppsalas stadskärna. För dig som önskar åka buss finns täta bussförbindelser från bostaden in till centrum och smidigt till resecentrum för dig som har för avsikt att pendla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration