Geijersgatan 50 B

Geijersgatan 50 B

Slutpris

1 900 000 kr


Luthagen— UPPSALA

Geijersgatan 50 B


Slutpris
1 900 000 kr

Luthagen— UPPSALA

MINI-2:A MED MYCKET BRA LÄGE I LUTHAGEN

Välkommen till denna välplanerade 2:a i populära Luthagen! Här bor ni i lugnt område med Stabbyskogen runt hörnet samt gång-/cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Samtliga rum renoverades 2013 och standarden är genomgående hög. Balkongen är belägen i härligt sydostligt läge med utgång från det ljusa och rymliga vardagsrummet. Fräscht kök med ljuslaserat trägolv, plats för matbord, integrerad diskmaskin samt stenbänkskiva. Badrummet stamrenoverades 2001 och är helkaklat. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och på golvet ligger en snygg och slitstark klinker. Till lägenheten hör vinds- samt källarförråd.

Stabil förening utan planer på avgiftsförändring och som under senaste tiden gjort flera stora renoveringar som exempelvis fönsterbyte, byte av balkongdörrar, renovering av tvättstugan samt tidigare nämnda stamrenovering. Föreningen har även gjort i ordning övernattningsrum i källaren som medlemmarna får hyra för 250 kr/natt, perfekt när vänner och familj kommer på besök. På den vackra innergården finns äppel- och körsbärsträd samt bärbuskar. Här har även en uteplats anlagts med murad grill och gemensamma möbler.

Inom gång- och cykelavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterade mataffärer, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 170 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.