Geijersgatan 13 A / Luthagen / Uppsala

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 507 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fritt och ostört läge, högst upp i fastigheten och med hiss, hittar du detta moderna boende. Lägenhetens yta om 32 m² innehåller hall med bra avhängningsyta, helrenoverat och helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin, stort rum med parkettgolv, ljusa väggar och plats för säng, soffa och matbord samt kök med liten matplats.
Lägenheter ligger i en fantastisk förening, en av Uppsalas bästa, där de flesta stora arbeten är genomförda, bl a stam- och fönsterbyte, solceller på nytt tak, nyrenoverad hiss m.m. och fortfarande med låga månadsavgifter. Bredband genom Comhem ingår i avgiften. Toppläge för studenten, nära Ekonomikum, nationer och city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.