Geijersgatan 46 A

Geijersgatan 46 A

Slutpris

2 000 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 46 A


Slutpris
2 000 000 kr

Luthagen— Uppsala

Högt i tak, balkong och fina ytskikt!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i omtyckt läge!

Med trivsamma ca 2,70 m i takhöjd, ljusa ytskikt med väl omhändertagna fiskbensparkett- samt trägolv är det bara att flytta in i denna lägenhet och njuta av ett bekvämt boende. I det charmiga köket ryms matbord för 5-6 personer, vardagsrummet erbjuder utrymme för vänner och familj att umgås och leder er även ut till balkongen. Lägg därtill sovrummet i ett lugnt läge som vetter mot innergården med plats för dubbelsäng. Lägenheten har inbyggda garderober samt tre externa förråd som lägenhetsinnehavaren disponerar över. Brf Viktoria är en välskött förening med stabil ekonomi.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge och i närheten ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger Ekonomikum ca 5 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Vad gäller mataffärer finns närbutiken Coop Konsum samt Ica-Nära vid Mimmi Ekholms plats som även erbjuder restauranger, gym, apotek och vårdcentral.

Välkommen att uppleva denna bostad på plats!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 085 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.