Geijersgatan 46 A / Luthagen / Uppsala

Högt i tak, balkong och fina ytskikt!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 085 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i omtyckt läge!

Med trivsamma ca 2,70 m i takhöjd, ljusa ytskikt med väl omhändertagna fiskbensparkett- samt trägolv är det bara att flytta in i denna lägenhet och njuta av ett bekvämt boende. I det charmiga köket ryms matbord för 5-6 personer, vardagsrummet erbjuder utrymme för vänner och familj att umgås och leder er även ut till balkongen. Lägg därtill sovrummet i ett lugnt läge som vetter mot innergården med plats för dubbelsäng. Lägenheten har inbyggda garderober samt tre externa förråd som lägenhetsinnehavaren disponerar över. Brf Viktoria är en välskött förening med stabil ekonomi.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge och i närheten ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger Ekonomikum ca 5 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Vad gäller mataffärer finns närbutiken Coop Konsum samt Ica-Nära vid Mimmi Ekholms plats som även erbjuder restauranger, gym, apotek och vårdcentral.

Välkommen att uppleva denna bostad på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration