Geijersgatan 17C

Geijersgatan 17C

Slutpris

3 700 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 17C


Slutpris
3 700 000 kr

Luthagen— Uppsala

30-talspärla i eftertraktat läge!

Välkommen till en generös 30-talslägenhet i ett mycket eftertraktat läge i Luthagen med balkong i ett solläge mot sydväst. Denna välskötta genomgångsbostad når du med endast en halvtrappa upp, vilket gör att du har nära anslutning till föreningens fridfulla och lummiga innergård. Bostadens uppenbara 30-talscharm kommer till sitt rätta uttryck med stora fönsterpartier, djupa fönsternischer, skjutdörr i original, originalgolv i fiskbensparkett, generösa sociala ytor samt en hög takhöjd om hela 2,7 meter för att nämna några tilltalande ursprungsdetaljer. En mycket uppskattad praktisk detalj som är viktigt att tillägga är att bostaden både har ett badrum och en gäst-wc.

Bostadsrättsföreningen Grane 1 är en gemytlig bostadsrättsförening med välordnad ekonomi och en uppskattad och grönskande innergård. I denna bostadsrättsförening finns hela 51 bostadsrätter i varierande storlekar, där många bor under långa tidsperioder. Föreningen är aktivt förvaltad av styrelsen vilket har varit gynnsamt med en mycket låg belåningsgrad i kombination med låga räntesatser (se bifogad årsredovisning). Bostadsrättsföreningen har flera affärslokaler som de hyr ut vilket skapar en hemtrevlig karaktär åt föreningen samtidigt som de bidrar ekonomiskt.

På Geijersgatan 17C bor du i ett mycket uppskattat kvarter och i ett hus med tilltalande arkitektur. I närområdet finnar du flera matbutiker såsom ICA Luthagens Livs och Coop samt Luthagens breda utbud av caféer, restauranger och grönskande parkmiljöer. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur. För den som pendlar har ni frekvent busskommunikation från Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 696 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.