Götgatan 10 B

Götgatan 10 B

Slutpris

2 800 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Götgatan 10 B


Slutpris
2 800 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong

Mycket välplanerad 2:a som passar många med sitt läge högst upp i huset (hiss finns) med vacker utsikt, generösa takhöjd, sina tidstypiska detaljer samt med sin inre möblerbara hall. I lägenheten finns generellt väldigt gott om inbyggd förvaring. Här i Främre Luthagen bor ni väldigt bekvämt med gång-och cykelavstånd till allt du kan önska av restauranger, service, butiker, studentliv och grönområden.

Hallen har en avsedd plats för hatthyllan där du smidigt kan hänga av dig ytterkläderna. Till vänster nås köket som känns gediget med de rejäla träbänkarna och skåpinredningen som byggts in ända upp mot taket för maximal förvaring. Intill fönstret placerar du förslagsvis ett större bord för att avnjuta såväl vardags- som festmåltider. Balkongen, som blir ett extra rum under sommaren, nås från vardagsrummet där du antagligen vill möblera med en större bekväm soffa. Sovrummet ligger vägg i vägg med köket och rymmer en dubbelsäng och har en lyxig separat klädkammare som kan nyttjas som walk in closet. I badrummet får du förutom duschmöjligheter även tillgång till en egen tvättmaskin, perfekt när du missat tvättiden!

Som boende i Brf Svea bor du i en mycket välskött förening där flertalet större renoveringar är utförda samtidigt som föreningen endast har en skuld på fantastiska 1 869 kr/m² enligt 2021 årsredovisning. Detta resulterar i en avgift på 3 283 kr/månad inkluderande värme, vatten och TV (grundutbud), obligatoriskt tillägg till kommer för bredband 90 kr/mån samt bostadsrättstillägg 20 kr/mån. Bostadsrättsinnehavaren är av föreningen anvisad två stycken förråd, ett större på vinden samt ett matkällarförråd. Dessutom har du tillgång till en gemensam takterrass med utsikt över takåsarna!

På Götgatan bor du med centralt läge och i direkt närhet till Uppsala centrum och dess breda utbud av bl.a. caféer, restauranger, butiker, service, kommunikationer samt Ekonomikum och universitets nationer. Ett par minuters promenad från bostaden finner du ICA Luthagens Livs och ett kvarter åt andra hållet Fyrisån.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 283 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2023-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Götgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.