Granitvägen 24D

Granitvägen 24D

Slutpris

2 125 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Granitvägen 24D


Slutpris
2 125 000 kr

Eriksberg— Uppsala

Inbjudande 2 rok med naturen runt knuten

I en byggnad från tidigt 1960-tal återfinns denna välplanerade tvårumslägenhet i naturskönt och insynsskyddat läge. Här erbjuds ett stilrent boende med generöst ljusinsläpp, vacker skogsutsikt och en nyrenoverad balkong med utrymme för café-set och odling av dina favoritgrödor. Köket är från 2016 och bjuder på goda förvaringsmöjligheter och fina arbetsytor. Tack vare en semiöppen planlösning mot vardagsrummet finns utrymme att duka upp till långbord för middagar med familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet och hallen finns en rymlig klädkammare som även kan nyttjas som ett praktiskt hemmakontor eller en barnkammare. Förutom gott om utrymme för förvaring i flertalet garderober i sovrummet disponerar bostadsrättshavaren två externa förråd. Wc/duschutrymmet är stamrenoverat och försett med ljusa ytskikt.

Brf Sandstenen Nr 1 är en väl förvaltad bostadsrättsförening med stabil ekonomi och mycket låg belåning (endast 266 kr lån/kvm bostadsyta, enligt årsredovisning för 2022). I månadsavgiften om 3 548 kr ingår det mesta såsom uppvärmning, varm- och kallvatten, TV (grundutbud), bredband (100 Mbit/s) samt bostadsrättstillägg. Som bostadsrättshavare behöver du endast teckna avtal avseende hushållsström och hemförsäkring. Som medlem i Föreningen får du dessutom tillgång till tvättstugor, gästrum och en härlig innergård med utrymme för grillning.

I natursköna Eriksberg bor du med naturen som närmsta granne. För dig som tycker om att vistas i naturen finns Hågadalen-Nåstens naturreservat ett stenkast från bostaden. Dessutom bor du med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat matbutik, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns dessutom vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 548 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Granitvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.