Granitvägen 22 B

Granitvägen 22 B

Slutpris

2 500 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Granitvägen 22 B


Slutpris
2 500 000 kr

Eriksberg— Uppsala

Härliga 3:a i naturskönt läge högst upp i huset!

På Granitvägen i populära Eriksberg finner ni denna mycket välplanerade 3:a med balkong som vetter i västligt läge. Läget är perfekt, högst upp i huset på våning 3 av 3, alldeles intill skogsområde med vackra tallar och Hågadalens naturreservat med underbara strövområden.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med förvaring. Åt vänster når ni det moderna köket som nyligen genomgått en renovering. I anslutning till köket finns en matplats med utsikt över den härliga innergården. Fortsätter ni genom bostaden kommer ni till ett rymligt vardagsrum med plats för olika möbleringsalternativ.

Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong med en lummig utsikt över föreningens gröna innergård. Bostadens två sovrum är bägge i tilltagen storlek och har utrymme för gott om förvaring och stora dubbelsängar. Bostaden har också ett rymligt badrum som genomgått en tidigare stamrenovering. Utöver detta disponerar bostadsrättsinnehavaren två källarförråd.

Brf Sandstenen Nr 1 är en väl förvaltad bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låg belåning (endast 4392 kr lån/kvm bostadsyta, enligt årsredovisning för 2023). I månadsavgiften ingår det mesta såsom uppvärmning, varm- och kallvatten, TV (grundutbud), bredband (100 Mbit/s) samt bostadsrättstillägg. Som medlem i föreningen får du dessutom tillgång till tvättstugor, gästrum och en härlig innergård med utrymme för grillning.

I natursköna Eriksberg bor du med naturen som närmsta granne. För dig som tycker om att vistas i naturen finns Hågadalen-Nåstens naturreservat ett stenkast från bostaden. Dessutom bor du med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat matbutik, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns dessutom vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna.


Boarea
68 kvm
Avgift
5 224 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Granitvägen.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.