Grindstugegatan 4 / Norra rosendahl / Uppsala / Nyproduktion

Stor 2:a med balkong och helglasat burspråk

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 672 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindstugegatan såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Grindstugegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra rosendahl är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grindstugegatan 4 och brf Grindstugan i Norra Rosendal!

Här erbjuds en rymlig 2:a om 64 kvadratmeter på våning 5 med det lilla extra så som smarta lås som förenklar vardagen, högre takhöjd (2,6m), klinkergolv i hall, genomgående vaxad enstavs-parkett och golvvärme i hela bostaden och även kyla under varma sommardagar. Vackert ljusflöde med ljusinsläpp från två väderstreck och stora fönsterpartier ger en härlig atmosfär till bostaden. Bostaden erbjuder sociala ytor med ett modernt kök som är öppet mot matplats och vardagsrum där ni även finner utgång till balkong. Här kan ni bjuda hem vänner och familj vid festliga tillfällen och umgås tillsammans. I sovrummet finns vackert dekorativt burspråk med helglas där ni delvis kan blicka ut över Stadsskogen.

Vad sägs om att kliva upp på morgonen, kunna åka ner till bottenvåningen för att köpa nygräddat bröd? Den drömmen blir verklighet med Leijon Stenugnsbageri och Konditori som hyresgäst. Vill du unna dig en fin matbit en vardagskväll kan du besöka den italienska restaurangen.

I bostadsrättsföreningen finns ett miljötänk med solceller på taket, smart bergvärme med grön energi och sedumtak för en hållbar miljö. Medlemmarna har sociala gemensamma utrymmen så som takterrass på 300 kvadratmeter med odlingar och grillplats. I vinkällaren kan ni förvara era vinflaskor i låsbara vinskåp som rymmer upp till 42 flaskor per bostad, detta är också en gemensam festlokal utrustat med tillredningskök och RWC. För den odlingsintresserade finns två orangerier högst upp i huset och utöver detta finns också en vacker bastu med loungeyta och badrum.

Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till både BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger dig bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendahl finns ICA-butik, sushirestaurang och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Sommaren 2020 planeras även att öppna en mataffär i grannhuset där även föreningens egna bilpoolsbil kommer att finnas att tillgå.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.