Hågavägen 314

Hågavägen 314

Slutpris

7 600 000 kr


Håga— Uppsala

Hågavägen 314


Slutpris
7 600 000 kr

Håga— Uppsala

Helt unikt boende mitt i Hågadalens naturreservat

Här bor du i ett mycket charmigt bostadsrättsparhus med idylliskt läge inne i Hågadalen-Nåstens 17 kvadratkilometers stora naturreservat!

I denna fint renoverade bostad bor du lugnt längst in i Håga by. Du välkomnas in genom den charmiga, och praktiska farstun vidare in i hallen med gott om förvaring, avhängningsmöjligheter och en takhöjd på ca. 2.80 m. Vidare in finner du ett sovrum, badrum, det smakfullt renoverade köket samt vardagsrummet med den öppna spisen, perfekt för kalla vinterdagar! Från både köket och hallen når du altanen på baksidan som vetter ut mot den lugna och fridfulla Hågadalen-Nåstens naturreservat. Där finns allt i från spår och leder för vandring, ridning och längdskidåkning till gravfält och fornminnen från tusentals år bakåt i tiden! På övervåningen är de resterande tre sovrummen belägna likväl som allrummet, ett badrum och en klädkammare.

För dig med gröna fingrar tillhandahåller föreningen odlingslotter som hushållen får odla och råda över, säljarens lott har 15 bärbuskar. På föreningens mark finns även ett flertal fruktträd och en lekplats. Just nu finns möjlighet att överta säljarens p-plats med elstolpe för endast 50 kr/mån. Till stan kommer du på 20 minuter med cykel, 15 minuter med bil och endast några minuter bort ligger busshållplatsen som tar dig till city.

I brf Hällen bor du i en populär förening där medlemmarna trivs och väljer att bo kvar länge. Passa på att förvärva ett boende med unikt läge som inte kommer ut på marknaden så ofta!


Boarea
121 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.