Hågavägen 314 / Håga / Uppsala

Helt unikt boende mitt i Hågadalens naturreservat

Slutpris
7 600 000 kr
Boarea
121 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-26
Bostaden är såld!

Denna parhus på Hågavägen såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hågavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du i ett mycket charmigt bostadsrättsparhus med idylliskt läge inne i Hågadalen-Nåstens 17 kvadratkilometers stora naturreservat!

I denna fint renoverade bostad bor du lugnt längst in i Håga by. Du välkomnas in genom den charmiga, och praktiska farstun vidare in i hallen med gott om förvaring, avhängningsmöjligheter och en takhöjd på ca. 2.80 m. Vidare in finner du ett sovrum, badrum, det smakfullt renoverade köket samt vardagsrummet med den öppna spisen, perfekt för kalla vinterdagar! Från både köket och hallen når du altanen på baksidan som vetter ut mot den lugna och fridfulla Hågadalen-Nåstens naturreservat. Där finns allt i från spår och leder för vandring, ridning och längdskidåkning till gravfält och fornminnen från tusentals år bakåt i tiden! På övervåningen är de resterande tre sovrummen belägna likväl som allrummet, ett badrum och en klädkammare.

För dig med gröna fingrar tillhandahåller föreningen odlingslotter som hushållen får odla och råda över, säljarens lott har 15 bärbuskar. På föreningens mark finns även ett flertal fruktträd och en lekplats. Just nu finns möjlighet att överta säljarens p-plats med elstolpe för endast 50 kr/mån. Till stan kommer du på 20 minuter med cykel, 15 minuter med bil och endast några minuter bort ligger busshållplatsen som tar dig till city.

I brf Hällen bor du i en populär förening där medlemmarna trivs och väljer att bo kvar länge. Passa på att förvärva ett boende med unikt läge som inte kommer ut på marknaden så ofta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten