Hällbygatan 37

Hällbygatan 37

Slutpris

2 535 000 kr


Luthagen/Stabby— Uppsala

Hällbygatan 37


Slutpris
2 535 000 kr

Luthagen/Stabby— Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong!

Här finner ni en fin och välplanerad 2:a med stor balkong som vetter mot mysig innergård. På Hällbygatan 37 i Luthagen bor ni i ett populärt och expansivt område bara ett stenkast från torget "Mimmi Ekholms plats" där det finns apotek, gym, ICA-affär, café och restauranger bland annat. Lägenheten som ligger i en fastighet från 2014 har genomgående en sober färgsättning och ekparkettgolv, vilket gör det enkelt att kunna sätta sin egen prägel.

Från entrén når ni den praktiska hallen med god förvaring i skjutdörrsgarderob och ytterligare förvaring finns i den separata klädkammaren. Det vita moderna köket har påkostad utrustning i rostfritt stål och intill fönstret, i en öppen planlösning mot vardagsrummet, får ni ledigt plats med ett matbord för 4-6 personer. Tack vare den öppna planlösningen får ni ett fint ljusinsläpp från fönstren och här finns utgången till balkongen. Balkongen gör att ni får ytterligare kvadratmetrar att nyttja under sommaren - varför inte låta dörren stå öppen och förena ute med inne? Sovrummet, med mysig heltäckningsmatta, har utrymme för stor dubbelsäng och erbjuder förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob, förberett för att kunna inreda med elfa-system. Det rymliga badrummet är helkaklat och fungerar även som tvättstuga då det är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Som boende här har ni närhet till Stabbyskogen, ett belyst motionsspår och fina promenadstråk I området finns flera förskolor och skolor. I närheten finns även Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, gym och bowlinghall till minigolf. Här finns också bra kommunikationer, med buss eller cykel tar ni er till city på några minuter. För er som pendlar med bil finns E-4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen att boka visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 524 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hällbygatan såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hällbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.