Herrhagens byväg 73

Herrhagens byväg 73

Slutpris

3 280 000 kr


Uppsala

Herrhagens byväg 73


Slutpris
3 280 000 kr

Uppsala

Tilltalande parhus med perfekt solläge

Välkommen till ett ljust och välplanerat parhus med bästa tänkbara solläge. På husets framsida kan du njuta av solen på förmiddagen och sedan gå över till husets baksida för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vid baksidan finns en nybyggd altan från 2018 och en ljuvlig trädgårdsmiljö. Här har du ett väl omhändertaget parhus med en mycket genomtänkt planlösning som gör det möjligt att få ett extra sovrum på övervåningen för den som vill (Se alternativ planlösning). Fastigheten är intecknad till 2 312 400 kr vilket framtida ägare kan dra nytta av om fastigheten behöver belånas.

Här bor du väldigt billigt och är en del i en samfällighet om 1209 kr där det ingår områdesförvaltning, renhållning, snöröjning, Telia bredband 100/10, TV, telefoni. Det kommer ske en liten prisjustering i juli så kostnaden blir 1288 kr enligt samfälligheten.

Vid Herrhagens byväg bor du i ett familjärt och fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet. Här kan du njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55. Uppskattar du golf finns det två stycken golfbanor i närheten av bostaden. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. Det finns även flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsala stad. I området finns det förskola och skola. Dessutom är det pendlarvänligt läge med närheten till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
43 508 kr/år
Tomtarea
233 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.