Herrhagens byväg 73 / Uppsala

Tilltalande parhus med perfekt solläge

Slutpris
3 280 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
43 508 kr/år
Tomtarea
233 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Herrhagens Byväg såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagens Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagens Byväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ljust och välplanerat parhus med bästa tänkbara solläge. På husets framsida kan du njuta av solen på förmiddagen och sedan gå över till husets baksida för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vid baksidan finns en nybyggd altan från 2018 och en ljuvlig trädgårdsmiljö. Här har du ett väl omhändertaget parhus med en mycket genomtänkt planlösning som gör det möjligt att få ett extra sovrum på övervåningen för den som vill (Se alternativ planlösning). Fastigheten är intecknad till 2 312 400 kr vilket framtida ägare kan dra nytta av om fastigheten behöver belånas.

Här bor du väldigt billigt och är en del i en samfällighet om 1209 kr där det ingår områdesförvaltning, renhållning, snöröjning, Telia bredband 100/10, TV, telefoni. Det kommer ske en liten prisjustering i juli så kostnaden blir 1288 kr enligt samfälligheten.

Vid Herrhagens byväg bor du i ett familjärt och fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet. Här kan du njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55. Uppskattar du golf finns det två stycken golfbanor i närheten av bostaden. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. Det finns även flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsala stad. I området finns det förskola och skola. Dessutom är det pendlarvänligt läge med närheten till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhagen

Stenhagen är en stadsdel i västra Uppsala, som uppfördes främst under början av 1990-talet. Området har sedan dess fortsatt att byggas ut i form av utökning av Stenhagens centrum samt byggnation av flerbostadshus innehållandes framför allt bostadsrätter. Stenhagen ligger omkring 5 kilometer från stadskärnan.

Kommunikation

Från Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt goda kommunikationer med stadsbuss till Uppsalas övriga stadsdelar. Med bil tar du dig smidigt till bland annat centrala Uppsala, Enköping samt påfarterna till E4:an.

Fritid och friluftsliv

I Stenhagen har du nära till naturen, framför allt i form av Hågadalen och Nåstens naturreservat, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Det finns även fina grönområden för den som tycker om att strosa runt i det gröna. I området erbjuds många möjligheter till sportaktiviteter med flera fotbollsplaner, idrottshallar, ridskola och curlinghall.

Service

Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter finner du inom gång- och cykelavstånd. Du har närhet till bland annat matbutiker, hälsocentral, sporthall, motionsområden och flertalet restauranger.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl. a. Stenrösets förskola, Opalens förskola, Stenhällens förskola och Västra Stenhagens förskola m.fl. Närmaste grundskolor är LYSA-skolan, Östra Stenhagenskolan (Åk F-6), Nannaskolan (Åk 6-9) och Västra Stenhagenskolan (Åk F-9).

Liknande bostäder i närheten