Herrhagens byväg 73 / Uppsala

Tilltalande parhus med perfekt solläge

Slutpris
3 295 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
43 508 kr/år
Totalareal
233 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Herrhagens Byväg såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagens Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagens Byväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ljust och välplanerat parhus med bästa tänkbara solläge. På husets framsida kan du njuta av solen på förmiddagen och sedan gå över till husets baksida för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vid baksidan finns en nybyggd altan från 2018 och en ljuvlig trädgårdsmiljö. Här har du ett väl omhändertaget parhus med en mycket genomtänkt planlösning som gör det möjligt att få ett extra sovrum på övervåningen för den som vill (Se alternativ planlösning). Fastigheten är intecknad till 2 312 400 kr vilket framtida ägare kan dra nytta av om fastigheten behöver belånas.

Här bor du väldigt billigt och är en del i en samfällighet om 1209 kr där det ingår områdesförvaltning, renhållning, snöröjning, Telia bredband 100/10, TV, telefoni. Det kommer ske en liten prisjustering i juli så kostnaden blir 1288 kr enligt samfälligheten.

Vid Herrhagens byväg bor du i ett familjärt och fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet. Här kan du njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55. Uppskattar du golf finns det två stycken golfbanor i närheten av bostaden. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. Det finns även flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsala stad. I området finns det förskola och skola. Dessutom är det pendlarvänligt läge med närheten till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn