Herrhagsvägen 207 / Uppsala

Gaveltvåa i toppskick!

Slutpris
1 421 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Herrhagsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket ljusa och stilfullt totalrenoverade gaveltvåa med öppen planlösning. Den stora och insynsskyddade balkongen vetter mot sydost över ett lugnande skogsparti. Bostaden har en mycket ljus och rogivande atmosfär tack vare alla de stora fönsterpartierna. Bostaden är perfekt planerad och slösar inte bort någon kvadratmeter. Till lägenheten har föreningen anvisat ett stort vindsförråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Bostaden passar utmärkt för både en och två personer.

Bostadsrättsföreningen Kantarellen är en mycket charmig bostadsrättsförening med villakänsla. Det finns hela 22 lägenheter i varierande storlekar och föreningens ekonomi är stadig med en låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår mycket såsom bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV. Parkeringsplatserna kostar endast 150 kr/mån och det kan finnas möjlighet att få en parkeringsplats vid inflyttning.

Vid Herrhagsvägen 207 bor du i ett grönskande område med mycket fina promenadslingor och löparspår alldeles i närheten. Från bostaden har du smidiga kommunikationsmöjligheter med både cykelleder och stadsbussar som går mycket frekvent in till Centrum. Alldeles i närheten finner du Stenhagens centrum med ett stort shoppingutbud bestående av välsorterade matbutiker, restauranger, systembolag, ATG, apotek, bensinstation och gym. I Stenhagens centrum finner du även vårdcentral och förskola. För dig som pendlar till Enköping ligger väg 55 i direkt anslutning med smidig påfart samt att Bärbyleden tar dig snabbt till E4:an om du pendlar till Stockholm eller Gävle. Nära Stenhagen finner du både Stabby rekreationsområde med elljusspår, promenadstråk och under vinterhalvåret finns det skidspår. Du finner även Hågadalen på andra sidan väg 55 med harmoniska promenader över vidsträckta landskap.

Kontakta mig och boka visning för att inte gå miste om denna härliga bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhagen

Stenhagen är en stadsdel i västra Uppsala, som uppfördes främst under början av 1990-talet. Området har sedan dess fortsatt att byggas ut i form av utökning av Stenhagens centrum samt byggnation av flerbostadshus innehållandes framför allt bostadsrätter. Stenhagen ligger omkring 5 kilometer från stadskärnan.

Kommunikation

Från Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt goda kommunikationer med stadsbuss till Uppsalas övriga stadsdelar. Med bil tar du dig smidigt till bland annat centrala Uppsala, Enköping samt påfarterna till E4:an.

Fritid och friluftsliv

I Stenhagen har du nära till naturen, framför allt i form av Hågadalen och Nåstens naturreservat, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Det finns även fina grönområden för den som tycker om att strosa runt i det gröna. I området erbjuds många möjligheter till sportaktiviteter med flera fotbollsplaner, idrottshallar, ridskola och curlinghall.

Service

Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter finner du inom gång- och cykelavstånd. Du har närhet till bland annat matbutiker, hälsocentral, sporthall, motionsområden och flertalet restauranger.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl. a. Stenrösets förskola, Opalens förskola, Stenhällens förskola och Västra Stenhagens förskola m.fl. Närmaste grundskolor är LYSA-skolan, Östra Stenhagenskolan (Åk F-6), Nannaskolan (Åk 6-9) och Västra Stenhagenskolan (Åk F-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.