Herrhagsvägen 207

Herrhagsvägen 207

Slutpris

1 421 000 kr


Uppsala

Herrhagsvägen 207


Slutpris
1 421 000 kr

Uppsala

Gaveltvåa i toppskick!

Välkommen till denna mycket ljusa och stilfullt totalrenoverade gaveltvåa med öppen planlösning. Den stora och insynsskyddade balkongen vetter mot sydost över ett lugnande skogsparti. Bostaden har en mycket ljus och rogivande atmosfär tack vare alla de stora fönsterpartierna. Bostaden är perfekt planerad och slösar inte bort någon kvadratmeter. Till lägenheten har föreningen anvisat ett stort vindsförråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Bostaden passar utmärkt för både en och två personer.

Bostadsrättsföreningen Kantarellen är en mycket charmig bostadsrättsförening med villakänsla. Det finns hela 22 lägenheter i varierande storlekar och föreningens ekonomi är stadig med en låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår mycket såsom bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV. Parkeringsplatserna kostar endast 150 kr/mån och det kan finnas möjlighet att få en parkeringsplats vid inflyttning.

Vid Herrhagsvägen 207 bor du i ett grönskande område med mycket fina promenadslingor och löparspår alldeles i närheten. Från bostaden har du smidiga kommunikationsmöjligheter med både cykelleder och stadsbussar som går mycket frekvent in till Centrum. Alldeles i närheten finner du Stenhagens centrum med ett stort shoppingutbud bestående av välsorterade matbutiker, restauranger, systembolag, ATG, apotek, bensinstation och gym. I Stenhagens centrum finner du även vårdcentral och förskola. För dig som pendlar till Enköping ligger väg 55 i direkt anslutning med smidig påfart samt att Bärbyleden tar dig snabbt till E4:an om du pendlar till Stockholm eller Gävle. Nära Stenhagen finner du både Stabby rekreationsområde med elljusspår, promenadstråk och under vinterhalvåret finns det skidspår. Du finner även Hågadalen på andra sidan väg 55 med harmoniska promenader över vidsträckta landskap.

Kontakta mig och boka visning för att inte gå miste om denna härliga bostad!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.