Höganäsgatan 4B / Höganäs / Uppsala

Central mini-2:a full av charm!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 244 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Höganäsgatan såldes av oss 2020-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Höganäsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad bostad i lugna och centralt belägna Höganäs! Här erbjuds ett karaktärsfullt boende med generös takhöjd, djupa fönsternischer, trägolv och serveringsskåp.

Bostaden återfinns på tredje våningen i en 30-talsfastighet ritad av dåvarande stadsarkitekt Gunnar Leche. Lägenhetens 42 kvm fördelar sig på en hall med utrymme för avhängning, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker fiksbensparkett samt ett kök där charmiga originaldetaljer möter moderna lösningar. Det ljusa badrummet erbjuder dusch med glasväggar. Bostaden är ursprungligen en enrumslägenhet som under senare år gjorts om till en "mini-2:a" med ett mindre sovrum i anslutning till köket.

Som boende i Höganäs har du närhet till det mesta! Kvarnengallerian med livsmedelsbutik, postombud, apotek och restauranger nås på bekvämt promenadavstånd. Gym finns ca 400 m från bostaden och Uppsala Konsert och Kongress samt Uppsala Centralstation med täta buss- och tågavgångar ligger även de belägna på gångavstånd. Med cykel tar du dig på några minuter in till city där gågata med ett stort utbud av fackhandelsbutiker, restauranger, caféer och gym erbjuds. I centrala Uppsala återfinns även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära studentnationerna.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.