Hövägen 2 / Valsätra / Uppsala

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
170/170 kvm
Driftkostnad
44 338 kr/år
Totalareal
801,4000 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Hövägen såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FÖR DEN STORA BARNFAMILJEN, 5-6 SOVRUM;
Precis i utkanten av Valsätra och med en fantastiskt fin och insynsskyddad trädgård om 801 m² med plats för lek och spel och med flertalet uppvuxna träd och blomster i bästa solläge finns denna stora och mycket väldisponerade och omtyckta 1-plans Diös-villa om 170 m² boyta och 170 m² delvis inredd källare. 1/2 tr upp från entrén finns hall med plats för klädavhängning. Från hallen delvis glasade dubbeldörrar in till stort vardagsrum med stora fönster mot den fina trädgården. I fil med vardagsrum finns matrum, också det med stora fönster ut mot trädgården samt glasad dörr ut mot trädgården och glasade dubbeldörrar mot vardagsum. Intill matrum finns kök med matplats för 5-6 personer. Från en annan del av hallen finns stort sovrum med garderobslänga längs med kortsidan på rummet. Ytterligare ett sovrum med ingång både från vardagsrummet och det stora sovrummet. I denna del av huset finns även duschrum med fönster. Från matrummet, lite avskilt från de stora sociala ytorna finns ingång till separat sovrumsavdelning med egen ingång. Här finns 3 sovrum och ett badrum med fönster. 1/2 tr ned från entrén finns delvis inredd källare med gillestuga, öppen spis, sep wc, dusch, bastu, tvättstuga, verkstad, stort "pingisrum", extra sovrum och "pannrum". Till fastigheten hör garage om ca 20 m². Fastigheten som är uppförd 1969 är i renoveringsbehov.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration