Hurtigs Gata 103

Hurtigs Gata 103


Nyby— Uppsala

Hurtigs Gata 103Nyby— Uppsala

Etagelägenhet i tre plan i barnvänliga Nyby Gård

I barnvänliga Nyby Gård, på lugn gata utan direkt genomfartstrafik, finner ni denna välplanerade etagelägenhet i tre plan med balkong.

Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning i tre plan där ni får en helt egen ingång från markplan och gott om plats att förvara familjens ytterkläder och skor i hallen. En trappa upp finns det moderna köket som är fullt maskinellt utrustat och har plats för stort matbord invid fönster samt utgång till balkongen. På samma plan finns även ett lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffa och annat anpassat möblemang samt två sovrum och ett av bostadens badrum med badkar. På det övre planet hittar ni ytterligare två sovrum, perfekt avdelning för barnen, samt det andra helkaklade badrummet, detta med dusch. Detta badrum renoverades så sent som 2022.

I Nyby Gård finns alla möjligheter till ett trivsamt och bekvämt boende. Området kännetecknas bland annat för sin varierade bebyggelse med generösa grönområden mellan husen. Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör bland annat flertalet tvättstugor, en träningslokal, två bastur, en kvarterslokal och ett övernattningsrum.

Här bor ni med kortare körsträcka till E4:a påfarten och med goda kommunikationer till centrala Uppsala. Vad gäller service, handel och restauranger finns Gränbystaden och Gränby Centrum inom ett bekvämt avstånd och även Heidenstams torg. För den aktiva familjen är det nära till Gränby sportfält med bland annat ishall, tennishall och innebandyhall. I området finns flera välskötta lekparker, flertalet förskolor samt Fredrika Bremerskolan (F-5) och von Bahrs skola (F-9). För den som söker rekreation finner ni det invid Gamla Uppsala högar, friluftsområdet Röbo och Gränby 4H-gård.

Välkomna att boka visning!


Boarea
107 kvm
Avgift
6 167 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hurtigs Gata såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hurtigs Gata.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.