Husbyvägen 8

Husbyvägen 8

Slutpris

6 100 000 kr


Husbyborg— Uppsala

Husbyvägen 8


Slutpris
6 100 000 kr

Husbyborg— Uppsala

Lantligt läge nära City!

Det lantliga läget i Husbyborg är fridfullt och med fri och öppen utsikt mot ängsmark och gröna hagar i en liten idyllisk "by", bekvämt nära citykärnan, endast 4 km. Med 9 rum och kök och en boyta på 190 m² finns det gott om utrymme för familj och gäster. Den historiska karaktären från att ha byggts på 1940-talet ger huset en speciell charm och när huset byggdes ut 1972 blev det verkligen eget i sitt slag. Vissa detaljer är värda att nämna, i en av hallarna samt i gillestugan ligger fantastiska golvtiljor i lärkträ, vissa tiljor upp till 30 cm breda, i andra rum bekläds golven av gamla furugolv eller ekparkett och i gillestugan finns även ett träbeklätt ryggåstak som skapar en fantastisk rymd. Öppen spis finns i gillestugan, vardagsrummet samt även utomhus vid en av uteplatserna. Och den som älskar bastubad - här finns en stor bastu med dusch som är flitigt använd genom åren. På entréplanet finns 4 möjliga sovrum och på övre planet finns 2. Den stora trädgården om 2 410 m² är en dröm för den som älskar växter och grönska, här finns allsköns växtlighet.

Fastigheten är i renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
190/10 kvm
Driftkostnad
80 628 kr/år
Tomtarea
2 410 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Husbyvägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Husbyvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.