Industrigatan 19

Industrigatan 19

Slutpris

2 100 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 19


Slutpris
2 100 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

1:a intill Fyrisån med balkong i unikt läge!

Intill vackra å-rummet och den grönskande Stadsparken, i populära Industristaden/Kungsängen finner du denna välplanerade 1:a där fördelarna är många. Här bor du centralt och kan njuta av nyproduktionens fördelar så som all tänkbar utrustning och en genomgående hög standard. Förvaring finns i garderober och i ett källarförråd.

Lägenheten nås via loftgång (där loftgång ger funktion av en extra uteplats där du kan dekorera vid entrén). Hallen har praktiskt klinkergolv i entré och goda förvaringsutrymmen med avhängning på hatthylla och klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Det fullt utrustade köket är ljust med vita släta luckor i modernt utförande, mörk bänkskiva av laminat med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, fullstor diskmaskin, inbyggd mikro samt induktionshäll. I rummet finns en sovalkov och plats för säng, soffa och matbord alternativt tv-bänk. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med komfortvärme och är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Denna lägenhet erbjuder det som är svårt att finna på lägenheter i området, en stor balkong i västerläge med fri utsikt över Kronåsen. På balkongen kan du och dina vänner njuta av sol under hela eftermiddagen. En naturlig plats för er att umgås, varför inte grilla tillsammans i kvällssolen? Här används verkligen balkongen som ett extrarum under sommartid!

Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen som övernattningsrum, garage, cykelförråd och en fin grönskande innergård.

Fyrisån nås direkt utanför föreningens byggnad. Med 5 minuters promenad längs Fyrisån söderut så når du vacker naturmiljö med beteshagar och kan skåda det som området delvis döpts efter namn - Kungsängsliljan (Kungsängen). Fortsätter du promenaden kan du gå i flera timmar i natur längs ån eller gula stigen. I huset intill finns en närbutik för snabbköp och erbjuder ofta färskt bröd som levereras till butik. Restauranger finns det flera av i området, däribland Bellissimo som är en italiensk restaurang och Bistrån som du finner längs ån. Utöver detta finns café, flera populära sushi-restauranger, Willys, blomsterhandel, apotek, gym och Lager 157.

Det är ett ypperligt läge om ni ska ta er till stadskärnan eller någon av alla Uppsala universitets olika nationer. Till Uppsala Resecentrum går ni på bara några minuter. Perfekt pendlingsläge, med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Missa inte chansen, välkommen att boka en trygg visning!


Boarea
34.5 kvm
Avgift
2 097 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-04-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2021-04-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.