Johannesbäcksgatan 34 C / Salabacke / Uppsala

2:a högst upp med fantastisk vy!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 964 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Johannesbäcksgatan 34 C och brf Arkitekten!

Högst upp i huset finner du denna ljusa 2:a med mycket bra läge. Högt och fritt från insyn med bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Balkongen vetter i västerläge där ni har utsikt mot parken, här kan ni njuta av soliga eftermiddagar. Sovrummet vetter mot den vackra innergården där insyn skyddas av vackert grönskande träd. Ingen störande biltrafik i närheten. Badrummet är stamrenoverat och är utrustat med tvättmaskin - för enkelhet i vardagen! I köket finns plats för matbord för fyra personer. Vardagsrummet har stort fönsterparti mot den rymliga balkongen med vacker utsikt. Bra förvaring i garderober och i förråd.

BRF Arkitekten är en stabil förening med 171 bostadsrätter. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

I Salabacke erbjuds närhet till god service vid Brantingstorg samt att Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. För den som pendlar nås Uppsala Centralstation på gång och cykelavstånd och på några minuter tar du dig till E4:an påfart. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Kontakta mig för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.