Kastanjegatan 7

Kastanjegatan 7

Slutpris

1 700 000 kr


Salabacke— Uppsala

Kastanjegatan 7


Slutpris
1 700 000 kr

Salabacke— Uppsala

Optimalt planerad 1,5a i populära Salabacke!

Välkommen till Kastanjegatan 7 och denna ljusa och fina 1,5a med separat sovrumsdel och fönsterparti i vinkel som skapar ett härligt ljusinsläpp. Närhet till flera av Uppsalas mest populära parker och omtalade Leijon stenugnsbageri, service vid Brantingstorg och växande Gränbystaden. Gång- och cykelavstånd till Centralstationen för pendlaren!

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Välkomnande hall i anslutning till renoverat helkaklat badrum som är utrustat med duschplats med glasvägg, vägghängd wc, tvättställ med kommod och handdukstork. Vidare finns ett ljust kök med matplats för flera personer, lättmöblerat vardagsrum med separat sovrumsdel och fönsterparti i vinkel som ger möjlighet till skrivbordsyta, utöver soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås även den praktiska klädkammaren.

Bostadsrättshavaren disponerar två förråd, varav ett matkällarförråd. Bredband 100/100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd och inte minst den stora gården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas stadskärna på ca fem respektive tio minuter.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 397 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kastanjegatan såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kastanjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.