Kullerstensvägen 1 / Stenhagen / Uppsala

2:a i Stenhagen med balkong i fritt läge

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 469 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kullerstensvägen såldes av oss 2020-09-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kullerstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga 2:a med balkong i fritt läge utan direkt insyn. Här bor du med närhet till Hågadalen, god service och med goda bussförbindelser.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall som öppnar upp mot en inre hall där man når bostadens övriga rum. Köket är tack vare fönster i två väderstreck väldigt ljust och här finns plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet har praktiska skjutpardörrar som gör det lätt att avgränsa rummet om man så önskar och här finns också möjlighet att möblera upp med soffgrupp, bokhyllor eller kanske en favoritfåtölj? Från vardagsrummet nås den stora balkongen som under den varmare årstiden gör att rummet känns än större då man kan förena ute med inne. Utöver detta finns det i bostaden ett generöst tilltaget sovrum med två inbyggda garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med bl.a. dusch med duschväggar i glas och egen tvättmaskin.

Som boende i Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt närhet till busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter har du inom promenadavstånd från bostaden. Du har närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola och förskola. Det finns även fina grönområden för den som tycker om att promenera. Inom cykelavstånd på 3,5 km når du naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhagen

Stenhagen är en stadsdel i västra Uppsala, som uppfördes främst under början av 1990-talet. Området har sedan dess fortsatt att byggas ut i form av utökning av Stenhagens centrum samt byggnation av flerbostadshus innehållandes framför allt bostadsrätter. Stenhagen ligger omkring 5 kilometer från stadskärnan.

Kommunikation

Från Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt goda kommunikationer med stadsbuss till Uppsalas övriga stadsdelar. Med bil tar du dig smidigt till bland annat centrala Uppsala, Enköping samt påfarterna till E4:an.

Fritid och friluftsliv

I Stenhagen har du nära till naturen, framför allt i form av Hågadalen och Nåstens naturreservat, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Det finns även fina grönområden för den som tycker om att strosa runt i det gröna. I området erbjuds många möjligheter till sportaktiviteter med flera fotbollsplaner, idrottshallar, ridskola och curlinghall.

Service

Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter finner du inom gång- och cykelavstånd. Du har närhet till bland annat matbutiker, hälsocentral, sporthall, motionsområden och flertalet restauranger.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl. a. Stenrösets förskola, Opalens förskola, Stenhällens förskola och Västra Stenhagens förskola m.fl. Närmaste grundskolor är LYSA-skolan, Östra Stenhagenskolan (Åk F-6), Nannaskolan (Åk 6-9) och Västra Stenhagenskolan (Åk F-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.