Kummingatan 48 A / Årsta / Uppsala

Renoverad och välplanerad 3:a i välskött Brf!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
72,3 kvm
Avgift
3 898 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna renoverade 3:a med stilrent, helkaklat badrum med jacuzzi, två väl tilltagna sovrum varav det ena med utgång till balkong med kvällssol. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt kök med matplats. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i form av två rymliga garderober, på samma våningsplan finns dessutom extra förvaringsutrymme i det externa förrådet som bostadsrättsinnehavaren disponerar över.

Bostadsrättsföreningen Kumminen är en välskött förening med god ekonomi där flertalet större renoveringar redan genomförts. Som boende i föreningen finns flera gemensamma utrymmen att tillgå i de 4 servicehusen bl a tvättstugor, cykelförråd, bordtennisrum, hobbyrum och samlingslokal.

Bosatt i Årsta har ni direkt närhet till natur, grönområden vid bl a Årstaparken, fotbollsplaner vid Årsta IP och en av Uppsalas två 4H-gårdar. På promenadavstånd från bostaden finns Årsta Centrum med bl a matbutik, apotek och vårdcentral. Gränbystaden ligger på cykelavstånd, där all tänkbar service erbjuds. I Årsta finns bra bussförbindelser till och från centrumkärnan, det är ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, skola åk F-5 samt E4:ans på-/och avfart för pendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration