Kungsgatan 32

Kungsgatan 32

Slutpris

1 395 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsgatan 32


Slutpris
1 395 000 kr

Centrum— Uppsala

Ytterst kvadratsmart 1:a med låg avgift - mitt i city!

Är du på jakt efter en central bostad, kanske din första egna lägenhet eller en plats för tillfälliga vistelser mitt i stadspulsen? Denna välplanerade etta erbjuder smarta lösningar såsom en rymlig köksö som även fungerar som matplats eller arbetsområde, ett sovloft byggd på plats och gott om förvaring i form av ett skafferi. Köket är modernt med blanka vita skåpluckor och en klassisk träbänk, vilket ger en stilren känsla. Den vackra fiskbensparketten ger rummet karaktär och för tankarna tillbaka till 40-talet. Från vardagsrummet kan man njuta av utsikten över den fridfulla innergården genom det stora fönstret som ger rikligt med naturligt ljus. På de 18 kvadratmetrarna finns även ett mindre badrum komplett med dusch.

Bostaden förfogar över två separata förråd om cirka 2,8 kvadratmeter vardera (anvisade av föreningen), vilket underlättar för dig att organisera och förvara dina ägodelar på ett effektivt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud). I föreningens finns tvättstuga med torkrum och cykelförråd. Bredband tillkommer som obligatoriskt tillägg om 100 kr per månad.

Denna bostad erbjuder en idealisk placering med Uppsalas stadspuls bara runt hörnet. På några minuters promenad når ni gågatan med sitt stora utbud av butiker, caféer och restauranger samt ett rikt utbud av nöjesmöjligheter som biografer, barer och klubbar. Universitetsinstitutioner och studentnationer finns inom bekvämt cykel- och gångavstånd. Dessutom har ni som boende i centrala Uppsala utmärkta pendlingsmöjligheter med Resecentrum bara några minuters promenad bort. Här bor ni helt enkelt nära allt som staden har att erbjuda!


Boarea
18 kvm
Avgift
1 101 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-05-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.