Lings Väg 37 / Löten / Uppsala

Rymlig 2:a med solig uteplats!

Slutpris
1 590 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 940 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lings Väg såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2:a - belägen i det grönskande och trivsamma kvarteret Ling. Här bor Ni bekvämt i markplan på välplanerade 62,5 kvm med tillgång till en härlig uteplats med eftermiddagssol!
Bostadsrätten har genomgående fina ekparkettgolv och väggarna är tapetserade i ljusa färger. Planlösningen erbjuder bl a ett stilrent kök renoverat -16 i vitt med matplats - en ordentlig matplats som ger fina möjligheter och bjuder in till umgänge samt samvaro under matlagningen. Vidare finns ett badrum med badkar och ett rymligt sovrum som har goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Sovrummet kan nås från både köket och vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den inbjudande uteplatsen och härifrån har Ni direkt access till den trafikfria innergården.
Som boende i omtyckta Brf Ling finns närservice på närbelägna Heidenstamstorg med bl a ICA-butik, vårdcentral och apotek samt restaurang. Barnomsorg finns också i närheten med flera förskolor och skolor på kort promenadavstånd. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som har ett stort utbud både vad gäller service som shopping. På ca 10 minuter nås City med cykel via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.