Linnégatan 11A

Linnégatan 11A

Slutpris

6 000 000 kr


Centrum— Uppsala

Linnégatan 11A


Slutpris
6 000 000 kr

Centrum— Uppsala

Karaktärsfull och central etagelägenhet med balkong

Ett stenkast från Uppsalas stadskärna, på en lummig innergård avskärmad från stadens puls döljer sig denna charmfulla etagelägenhet. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med vackra trägolv, generös takhöjd, kakelugn i jugendstil samt balkong med utsikt över takåsarna, Linnéträdgården och Uppsala domkyrka. Till bostaden hör även en parkeringsplats på föreningens innergård.

Entré sker i nedre etage, ett våningsplan som erbjuder ett rymligt kök med dekorativt fönster som ger karaktär åt rummet, sovrum med en fin fungerande kakelugn och ett vackert, nyrenoverat badrum. En ståtlig trappa leder upp till ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge. På detta våningsplan erbjuds även ett stort och ljust badrum med badkar.

På den mysiga innergården, mellan träd, buskar och vackra blommor finns en uteplats med trädgårdsmöbler som kan nyttjas av föreningens medlemmar. En lugn och grön oas i centrala Uppsala. Tar ni steget utanför bostadsrättsföreningens fastighet finner ni ett flertal restauranger, caféer och mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. Närmsta granne är mysiga Linnéträdgården, som även kan skådas från balkongen. Till Uppsalas stadskärna är det gång- och cykelavstånd. Likaså till det trevliga årummet.

Välkommen till en bostad att trivas i!


Boarea
126 kvm
Avgift
6 043 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.