Linnégatan 11A

Linnégatan 11A

Slutpris

6 550 000 kr


Centrum— Uppsala

Linnégatan 11A


Slutpris
6 550 000 kr

Centrum— Uppsala

Karaktärsfull etagelägenhet med balkong

Inne på den lummiga innergården, ett stenkast från Uppsalas stadskärna och avskärmad från stadens puls, döljer sig denna charmfulla etagelägenhet. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med generös takhöjd, vackra trägolv och fungerande kakelugn i jugendstil samt balkong med utsikt över takåsar, Linnéträdgården och Uppsala domkyrka. Med bostadsrättslägenheten följer möjlighet att hyra parkeringsplats nr 7 på föreningens innergård.

Entré sker i nedre etage, ett våningsplan som erbjuder en hall med platsbyggd förvaring, ett rymligt Noblessakök med goda arbetsytor, fönster i två väderstreck och utrymme för stor matplats samt ett vardagsrum med fungerande kakelugn där ni kan njuta framför en sprakande brasa under årets ruggigare dagar. Badrummet har renoverats (2020) i tidsenlig anda. En ståtlig trappa leder upp till ett väl tilltaget rum där utrymme finns för både sovplats och sällskapsyta. Härifrån nås balkongen i soligt sydvästläge med utmärkt utsikt. Vidare erbjuder det övre etaget även ett stort och ljust badrum med badkar.

På den mysiga innergården, mellan träd, buskar och vackra blommor finns en uteplats med trädgårdsmöbler som kan nyttjas av föreningens medlemmar. En lugn och grön oas i centrala Uppsala. Tar ni steget utanför bostadsrättsföreningens fastighet finner ni ett flertal restauranger, caféer och mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. Närmsta granne är mysiga Linnéträdgården, som även kan skådas från balkongen. Till Uppsalas stadskärna är det gång- och cykelavstånd. Likaså till det trevliga årummet.

Välkommen till en bostad som bör upplevas på plats!

Vänligen kontakta fastighetsmäklarna för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.


Boarea
126 kvm
Avgift
6 043 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.