Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Luthagsesplanaden 12 B

4:a i Skuldfri Brf med låg månadsavgift

Välkommen till denna väldisponerade 4:a i Luthagens kanske bästa förening. Här får ni en rymlig lägenhet på fjärde våningen med hiss från garaget i källaren samt entréplanet. Den välplanerade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum med fönster mot lugn innergård, inglasad balkong, kök, vardagsrum, två WC-rum samt klädkammare. Till lägenheten följer en garageplats för endast 350 kr/mån.

Flytta till Brf Åsvid innehållande 83 lägenheter med gemensamhetsutrymmen som cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga, soprum, garage och en fantastisk innergård med bland annat ett lusthus (bokningsbart). I månadsavgiften, 3 069 kr, ingår värme, vatten, vindsförråd och bostadsrättstillägg.

Här bor ni i eftertraktat område mitt i Luthagen med bekvämt promenadavstånd till city och Uppsala Resecentum. Förutom välsorterade mataffärer inom 5 min promenadavstånd finns även förskolor, skolor, Fyrishov, restauranger, butiker, bankkontor, apotek och husläkarmottagning med mera.

Fastigheten uppfördes 1968 och blev då känd för att Kronprinsen, nuvarande Kung Carl XVI Gustav, under sin studietid i Uppsala var en av de boende i just uppgång 12 B.

Kontakta mäklaren för visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Luthagsesplanaden 12 B
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea: 117,6 kvm
Avgift: 3 069 kr/mån
Driftkostnad: 508 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Luthagsesplanaden