Luthagsesplanaden 12 B / Luthagen / Uppsala

4:a i Skuldfri Brf med låg månadsavgift

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
117,6 kvm
Avgift
3 069 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2017-06-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade 4:a i Luthagens kanske bästa förening. Här får ni en rymlig lägenhet på fjärde våningen med hiss från garaget i källaren samt entréplanet. Den välplanerade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum med fönster mot lugn innergård, inglasad balkong, kök, vardagsrum, två WC-rum samt klädkammare. Till lägenheten följer en garageplats för endast 350 kr/mån.

Flytta till Brf Åsvid innehållande 83 lägenheter med gemensamhetsutrymmen som cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga, soprum, garage och en fantastisk innergård med bland annat ett lusthus (bokningsbart). I månadsavgiften, 3 069 kr, ingår värme, vatten, vindsförråd och bostadsrättstillägg.

Här bor ni i eftertraktat område mitt i Luthagen med bekvämt promenadavstånd till city och Uppsala Resecentum. Förutom välsorterade mataffärer inom 5 min promenadavstånd finns även förskolor, skolor, Fyrishov, restauranger, butiker, bankkontor, apotek och husläkarmottagning med mera.

Fastigheten uppfördes 1968 och blev då känd för att Kronprinsen, nuvarande Kung Carl XVI Gustav, under sin studietid i Uppsala var en av de boende i just uppgång 12 B.

Kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration