Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Luthagsesplanaden 12 B

4:a i Skuldfri Brf med låg månadsavgift

Välkommen till denna väldisponerade 4:a i Luthagens kanske bästa förening. Här får ni en rymlig lägenhet på fjärde våningen med hiss från garaget i källaren samt entréplanet. Den välplanerade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum med fönster mot lugn innergård, inglasad balkong, kök, vardagsrum, två WC-rum samt klädkammare. Till lägenheten följer en garageplats för endast 350 kr/mån.

Flytta till Brf Åsvid innehållande 83 lägenheter med gemensamhetsutrymmen som cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga, soprum, garage och en fantastisk innergård med bland annat ett lusthus (bokningsbart). I månadsavgiften, 3 069 kr, ingår värme, vatten, vindsförråd och bostadsrättstillägg.

Här bor ni i eftertraktat område mitt i Luthagen med bekvämt promenadavstånd till city och Uppsala Resecentum. Förutom välsorterade mataffärer inom 5 min promenadavstånd finns även förskolor, skolor, Fyrishov, restauranger, butiker, bankkontor, apotek och husläkarmottagning med mera.

Fastigheten uppfördes 1968 och blev då känd för att Kronprinsen, nuvarande Kung Carl XVI Gustav, under sin studietid i Uppsala var en av de boende i just uppgång 12 B.

Kontakta mäklaren för visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Luthagsesplanaden 12 B
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea: 117,6 kvm
Avgift: 3 069 kr/mån
Driftkostnad: 508 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 4 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Luthagsesplanaden

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.