Luthagsesplanaden 5B

Luthagsesplanaden 5B

Slutpris

4 600 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 5B


Slutpris
4 600 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Generös 4:a i Främre Luthagen med glimt av Domkyrkan!

Belägen i Främre Luthagens populära kvarter med restauranger och service runt hörnet, finner ni denna mycket tilltalande fyra med generös takhöjd och härliga sällskapsytor. Här bor ni bekvämt med balkong mot innergård i en välmående förening med hiss och gemensam takterrass!

Lägenhetens genomgående planlösning erbjuder ett smakfullt inrett kök med snygga detaljer, gott om förvaring i skåp och lådor, full maskinell utrustning och en klassisk ekbänkskiva med gott om arbetsyta samt en trevlig matplats intill fönster. En tidsenlig serveringsgång med förvaring som målats ton i ton med väggkulören leder in till ett mindre sovrum /kontor , vidare återfinns ett generöst sovrum/matsalsrum som öppnar upp med skjutdörrar mot det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns möjligheter att möblera fler "rum i rummet" , med plats för både soffgrupp, matsalsbord och bokhyllor. Fint ljusinsläpp från fönster med delvis utsikt mot vår vackra Domkyrka, och från balkongen som är belägen mot den trivsamma innergården. Från entrén med fin platsbyggd hatthylla och praktisk klädkammare i anslutning, nås även bostadens två helkaklade våtrum, en wc/dusch samt en praktisk gästtoalett.

Som medlem i föreningen Brf Tyrfing har ni möjlighet att nyttja en gemensam härlig takterrass med fri utsikt, en relax med bastu och dusch samt gym. I källaren finns också en praktisk tvättstuga och ett torkrum. Lägenheten disponerar dessutom ett källarförråd samt ett stort vindsförråd.

Bor ni i Främre Luthagen har ni verkligen nära till allt. Vackra och avkopplande promenadstråk längs med Fyrisån, välsorterade Luthagens livs, apotek och annan service, här finns också gott om välbesökta restauranger och caféer. Bara några minuters promenadväg bort från bostaden når ni citykärnan med dess rika utbud. Detta är även ett perfekt pendlingsläge då Resecentrum nås via cykel inom 10 minuter eller via buss som stannar utanför byggnaden. Som bilburen tar ni er snabbt ut till Bärbyleden och vidare till E4:an.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 935 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-02-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-02-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.