Luthagsesplanaden 9A

Luthagsesplanaden 9A

Slutpris

1 325 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 9A


Slutpris
1 325 000 kr

Luthagen— Uppsala

Kvadratsmart och central 1 rok

Välkommen till populära Luthagen och denna charmiga och kvadrateffektiva 1 rok! Bostaden återfinns en praktisk halvtrappa upp i en byggnad från tidigt 40-tal. Bostaden lämpar sig särskilt bra som förstaboende eller för studenten som söker ett billigt och bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till Uppsalas universitetsinstitutioner och populära nationer.

Lägenheten erbjuder en entré med pentry utrustat med bland annat kokplattor, miniugn och kyl med frysfack samt ett rum med utrymme för matplats, säng och skrivbord. Förvaring erbjuds i två inbyggda garderober med överskåp. Bostadsrättshavaren disponerar även ett vindsförråd och som medlem i Brf Rinda ges dessutom tillgång till tvättstuga, hobbyrum, övernattningsrum, takterrass och en trevlig innergård.

Som boende i Luthagen finns mycket att njuta av! Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Vackra promenadstråk återfinns längs Fyrisån med gångavstånd till restauranger, caféer och allt övrigt som staden har att erbjuda. Närmsta matbutik är omtyckta Luthagens Livs som återfinns en kort promenad bort. Goda kommunikationer erbjuds genom UL:s stads- och regionalbusstrafik som trafikerar Luthagsesplanaden med täta avgångar till bl. a. Centralstationen, Enköping och Västerås.


Boarea
19.3 kvm
Avgift
1 245 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-07-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2023-07-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.