Malma Stenväg 2

Malma Stenväg 2

Slutpris

2 600 000 kr


Norby— Uppsala

Malma Stenväg 2


Slutpris
2 600 000 kr

Norby— Uppsala

Gavel 3:a i Norby med egen p-plats!

Charmig gavel 3:a med balkong i väster som vetter mot föreningens grönskande gård, generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i hela tre väderstreck! Här bor ni ostört med en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall som leder vidare till de resterande rummen. Bostaden känns ljus och inbjudande med en väl tilltagen takhöjd och genomgående klassiska trägolv. Vidare finner ni det charmiga köket inrett med ljusgrå luckor, gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Här finns även utrymme för matplats intill fönstret som skapar ett härligt ljusinsläpp i rummet. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och tv-möbel. Under sommarhalvåret kan enkelt ytan utökas ytterligare med bostadens härliga balkong i soligt västerläge. I lägenheten finns också två väl tilltagna sovrum, varav det ena med goda förvaringsmöjligheter i garderober som sträcker sig längs med ena väggen. Det andra sovrummet har gott om plats för både säng och garderober. Slutligen finner ni det helkaklade badrummet med duschhörna och wc samt en praktisk toppmatad tvättmaskin.

HSB Brf Malma 30 är en välskött förening med mycket god ekonomi, det mesta ingår i avgiften. Som medlem har ni tillgång till ett praktiskt cykelförråd/barnvagnsförråd i källaren. Varje lägenhet har möjlighet att ha sin egen tvättmaskin i tvättstugan i det egna huset och lägenheten disponerar även två rymliga förråd i källaren . En stor gemensam tvättstuga finns på Malma Stenväg nr 5 och här finns två tvättmaskiner, mattvättmaskin, två torktumlare, torkrum, mangel, strykbräda och strykjärn, utomhus finns tillgång till både torkställning och torkvinda.
Trapphuset städas av medlemmarna i huset de bor i och städningen är schemalagd.

Norby är ett mycket populärt område och här finns möjlighet till rekreation och natur, området består av blandad bebyggelse och är beläget sydväst om Uppsalas stadskärna. Här har ni nära både Stadsskogen och det vackra naturreservatet Hågadalen/Nåsten. Närområdet erbjuder god service och ni når stadskärnan med en kort cykeltur eller med de goda busskommunikationerna.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 530 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Malma Stenväg såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Malma Stenväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.