Mistelgatan 9G

Mistelgatan 9G

Slutpris

4 750 000 kr


Salabacke— Uppsala

Mistelgatan 9G


Slutpris
4 750 000 kr

Salabacke— Uppsala

Idylliskt radhus med stor uteplats - Sällan till salu

*Fotograferas inom kort*
Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva detta fantastiska bostadsrättsradhus som fördelar sig på 5 rum och kök samt med möjlighet att bygga till ytterligare rum på vinden!

På entréplan välkomnas ni av en hall som sedan tar er in till kök, matplats och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med varandra. Här finns gott om utrymme för socialt umgänge med familj och vänner. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar den extra charmiga känslan och värme under de lite kallare dagarna. Från vardagsrummet når ni sedan de två sovrummen som är belägna på entréplanet, båda med goda förvaringsmöjligheter samt plats för säng och övrigt möblemang. I övrigt finner ni på entréplanet det helkaklade badrummet som är utrustat med både badkar och tvättmaskin för att underlätta i vardagen.

Tar vi sedan trappen ned till källaren så möts vi av ett trivsamt sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som lekrum eller varför inte ett andra vardagsrum? I källaren finns även ett sovrum samt två väl tilltagna klädkammare.

Ute hittar vi två generösa uteplatser på varsin sida om huset, varav en ligger på baksidan i bästa solläge med en stor och grön allmänning i direkt anslutning till trädgården. Här kan njutas av soltimmarna till fullo och när det blir lite svalare kan ni krypa in på den delvis inglasade altanen.

På Mistelgatan 9G bor ni ett stenkast från härliga parker, populära caféer, grönområden samt fina gång- och cykelvägar som tar er ned till centrum på kort tid! Här finns goda kommunikationer via stadsbussarna som smidigt tar er runt i stan. För bilpendlaren finns både påfarten till E4:an och till väg 288 nära till hands. Närservice finner ni utöver Gränby Köpstad vid Årsta Centrum där det erbjuds bl.a. ICA-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tandläkare och pizzeria. I området finns flertalet förskolor och skolor. Här bor ni bekvämt med närhet till det mesta!


Boarea/biarea
74/32 kvm
Avgift
5 000 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Mistelgatan såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mistelgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.