Murargatan 14 B / Salabacke / Uppsala

Sovalkov och bredband som ingår i månadsavgiften!

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea
24,5 kvm
Avgift
1 567 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2018-08-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 1:a med sovalkov i populära och omtyckta Salabacke!

Söker du ditt första boende, övernattningslägenhet eller studentboende? Då kan detta vara ditt nya hem! Lägenheten fördelar sig på hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Intill hallen finns det ljusa badrummet med vitkaklade väggar. Vardagsrummet har praktisk sovalkov och plats för större soffa, alternativt mindre soffa och skrivbord. Innanför vardagsrummet finner ni lägenhetens kokvrå. Ytterligare förvaring finns i 2 stycken källarförråd som lägenheten disponerar över.

Här bor du i en ekonomiskt stabil och välskött förening. I månadsavgiften på 1 567 kr, ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och snabbt bredband! Föreningens tre hus ramar in den mycket fina innergården med grill- och lekplats, stor gräsmatta, planteringar samt flera möbelgrupper. I byggnaden finns tvättstuga och torkrum.

Här bor ni med lugnt och attraktivt läge i hjärtat av Salabacke med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Central Uppsala nås med enkelhet genom endast 10 minuters cykeltur via en av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration