Norrtäljegatan 9B

Norrtäljegatan 9B

Slutpris

3 000 000 kr


Uppsala

Norrtäljegatan 9B


Slutpris
3 000 000 kr

Uppsala

Unik & Exklusiv Tripolisdröm med hiss

Här finner ni denna unika och eftertraktade Tripolisdröm anno 1911 i ett exklusivt utförande. I bostaden välkomnas du till smakfulla sekelskiftesdrag såsom djupa fönsternischer, stora spröjsade fönster, stuckaturer och en häpnadsväckande takhöjd om hela 3,20m. Bostaden känns mycket luftig och ljus tack vare sina stora fönsterpartier och sin genomgående planlösning. I denna anrika byggnad finns det endast fyra trapphus som har tillgång hiss, vilket denna har. För dig som pendlar är det ett exemplariskt pendlarläge med bara 6-7 minuters promenad till tågstationen. Bostaden har praktiskt nog en separat dusch och toalett vilket underlättar vardagen. Sedan finns det även en hiss som du når en halvtrappa upp från entrén.

Denna anrika byggnation inleddes 1911 och var färdigställd 1914. Bostadsrättsföreningen Tripolis bildades 1972 som då köpte fastigheten. Denna bostadsrättsförening har en mycket solid ekonomisk ställning vilket ni återfinner i årsredovisningen som genomsyrar en låg belåningsgrad. Det är en stor bostadsrättsförening med hela 132 bostadsrätter, 2 lokaler och ett generöst antal gemensamhetsutrymmen såsom utrustat övernattningsrum, lokaler som går att hyra, välskött oas till innergård med pergola.

Här bor ni i Fålhagens vackraste hus och anrika Tripolis som är känt för sin fantastiska arkitektur och har en grönskande och stillsam oas till innergård med tillhörande pergolor.

Läs gärna mer på bostadsrättsföreningen Tripolis:
www.tripolis.se


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 tr (Hiss finns)
Såld
2020-07-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.