Ölandsresan 63

Ölandsresan 63

Slutpris

3 538 000 kr


Sävja— Uppsala

Ölandsresan 63


Slutpris
3 538 000 kr

Sävja— Uppsala

Renoverat gavelhus med lummig insynsskyddad baksida!

Välkommen till Ölandsresan 63, ett fint kedjehus i två plan som har genomgått en omfattande renovering under 2019. Båda badrummen är nyrenoverade och större delen av huset har fått nya parkettgolv samt nymålade väggar i ljusa färger. Huset har ett av de bästa lägena i området med gavelläge och grönskande baksida som angränsar till allmänning.

Den välplanerade planlösningen erbjuder både rymliga rum och goda förvaringsmöjligheter. Entréplanet har en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och ny garderob, ett rymligt kök med fin matplats och utgång till uteplats, ett ljust vardagsrum med utgång till trädgården samt ett sovrum med fönster i två väderstreck. Här finns ett fint nyrenoverat badrum och en tvättstuga. På det övre planet finns ytterligare tre sovrum, ett allrum där det finns plats för till exempel arbetshörna eller eget TV-rum till barnen, ett nyrenoverat ljust badrum samt en klädkammare.

Den lättskötta hörntomten är alldeles lagom till sin storlek och på uteplatserna i olika väderstreck kan du njuta av solen stora delar av dagen. På baksidan finns en fin och rymlig gräsmatta som omgärdas av lummig grönska, och här kan du koppla av under trädens bladverk. Genom grinden i staketet når man enkelt en allmänning med lekplats. Sommartid omgärdas baksidan av en blommande syrénhäck. På framsidan finns en liten gräsmatta samt en vacker rabatt där det blommar hela säsongen.

Utsidan av huset har renoverats löpande under de senaste åren med fasadmålning, nya målade plank och staket.
Bilen ställer man bekvämt i carporten direkt utanför huset. Uppfarten är längre än andra i området eftersom denna tomt är förskjuten i förhållande till grannhuset, och har plats för tre bilar. Det ger också ett mer avskilt läge för uteplatsen på baksidan.
I förrådet i anslutning till carporten finns plats för både cyklar och trädgårdsredskap.

Nära huset finns samlingslokal, bastu, övernattningsrum och lekplatser. Området är mycket barnvänligt där barnen kan springa fritt.

I Sävja bor du nära naturen med gångavstånd till service, förskolor, skolor och med goda kommunikationer till Uppsala centrum. In till stadskärnan tar du dig på ca 10 minuter med bil eller buss från den närbelägna busshållplatsen, eller med cykel på de fina cykelvägarna. Här finns bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bibliotek och det vackra naturreservatet Lunsenskogen med fina promenadstigar och svamp- och bärmarker. På Sävja idrottsplats finns bland annat fotbollsplaner, basketplan, lekplats, utegym och pumptrackbana. Här trivs gammal som ung!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
37 916 kr/år
Tomtarea
229 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Ölandsresan såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ölandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.