Petterslundsgatan 23 D

Petterslundsgatan 23 D


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 23 DFålhagen— Uppsala

Välplanerad 3:a i populära Fålhagen

Välkommen till denna välplanerad 3:a i populära Fålhagen! Här har ni en bra planlösning med stort vardagsrum, renoverat kök, helkaklat badrum och två separata sovrum . Dessutom ligger balkongen i fritt läge mot föreningens innergård och lekpark.
Föreningen är mycket omtyckt med sin låga belåning och avgifter samt lugna läge. Det är långt mellan husen vilket skänker solljus till både lägenheten samt innegårdarna.

Lägenheten fördelas på en välkomnade hall som leder in till det stilrena köket med sina eleganta gråa släta luckor, rostfria apparater och svarta materialval. Dessutom är köket utrustat med en extra touch av lyx, ett vattensystem för iskallt vatten. Från köket öppnar sig det generösa vardagsrummet, och de stora fönsterpartierna i både köket och vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär i lägenheten. Lägenheten rymmer även två sovrum, varav det större öppnar upp mot en balkong som ligger i fritt läge över föreningens innergård. Det mindre sovrummet kan med fördel inredas till ett hemmakontor eller barnrum om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket ger en bekväm lösning då ni slipper planera tid för tvättning. Dessutom erbjuds extra förvaringsutrymme genom en smidig klädkammare i anslutning till hallen.

Här bor ni med ett centralt läge med närhet till resecentrum, restauranger, matbutiker och stadskärnan. Trevliga promenadmöjligheterna i Fålhagen och intilliggande parker. I närheten finner ni även förskola och skola.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 739 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2024-01-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.