Portalgatan 79

Portalgatan 79

Slutpris

4 000 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 79


Slutpris
4 000 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

GAVELVÅNING MED SNEDTAK & DUBBLA BALKONGER

Välkommen till denna exklusiva gavelvåning belägen högst upp i byggnad från 2006 med hiss från markplan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt snedtak med höjd om ca 3.60 m som ger en fantastiskt luftig och social miljö. Köket är fräscht och är utrustat med modern maskinell utrustning. Lägenheten har fönsteryta i totalt 3 väderstreck och har genomgående mycket fint ljusinsläpp. Lägenheten är utrustad med dubbla balkonger i ost- respektive västligt läge, varav den större är inglasad. Balkongerna nås från två av de tre väl tilltagna sovrummen. I bostaden finns två mycket fräscha och helkaklade badrum utrustade med dusch, vattenburen handdukstork, spegelskåp samt toalett. I det större badrummet finns även golvvärme, torktumlare samt tvättmaskin. I bostaden finns gott om garderober och till bostaden hör källarförråd om ca 7 kvm.

HSB Brf 88 Pedalens byggnad uppfördes 2006 och innefattar 156 bostadsrätter och 119 garageplatser i källaren (2 lediga platser i nuläget). På 10 av garageplatserna pågår installation av elladdare. Den ombonade innergården har rustats upp de senaste åren med vackra blommor, växter samt grillplatser. I föreningen finns även övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt, 6 tvättstugor, 16 MC-platser samt kombinerat cykel- och barnvagnsförråd.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum.

Välkommen hem!


Boarea
106.5 kvm
Avgift
6 094 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.