Portalgatan 72

Portalgatan 72


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 72Kapellgärdet— Uppsala

Stor tvåa med inglasad balkong i västligt läge!

Välkommen till Portalgatan 72 och en rymlig tvåa! Bostaden har stora fönsterpartier samt en inglasad balkong som vetter mot föreningens innegård och i ett västligt läge. Lägenheten är modern och väl omhändertagen.

Ni välkomnas av en inbjudande hall med färgkombinationer som återfinns i flera delar av lägenheten och samverkar för att skapa en helhet i detta boende. Hallen har gott om utrymme och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Vidare leds ni in till köket och vardagsrum som flyter samman och öppnar upp till den inglasade balkongen, vilket här blir en självklar plats att koppla av och umgås på. Lägenheten erbjuder även ett generöst sovrum med gott om utrymme för förvaring i stilrena skjutdörrsgarderober. Det sobra badrummet är designat med stil och funktionalitet. För att underlätta din vardag har lägenheten även ett praktiskt förråd, perfekt för att organisera dina ägodelar eller varför inte nyttja förrådet till ett kontor?

Bostadsrättsföreningen Klang består av 75 st lägenheter. I föreningen finns tvättstuga, cykel- samt rullstols/barnvagns förråd. Föreningen har 50 st p-platser i garage under huset (hiss finns från källarplan). Till varje lägenhet finns ett separat förråd.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.

Kontakta mäklaren för ytterligare bilder!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 366 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad