Prästgårdsgatan 8 C / Luthagen / Stabby / Uppsala

Trivsam lägenhet med ett högt och fritt läge, tilltalande planlösning och balkong mot lummig gård.

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 160 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgårdsgatan såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prästgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen / Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en trivsam lägenhet med tilltalande planlösning och ett högt och fritt läge i huset. Planlösningen erbjuder välkomnande hall, ljust vardagsrum med utgång till balkong i bra läge mot lummig innergård, kök med matplats, sovrum med klädkammare samt helkaklat badrum med badkar.
Välskött bostadsrättsförening med fina gårdar runt husen och flera gemensamhetsutrymmen såsom bastu, gym, och övernattningsrum.
Attraktivt område med närhet till Stabbyskogen med strövområden och service vid Mimmi Ekholms plats där ni bl a finner livsmedelsaffär, gym och flertalet restauranger. Goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till Bärbyleden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration