Rörbäcksvägen 31C

Rörbäcksvägen 31C

Slutpris

11 500 000 kr


Vilan— Uppsala

Rörbäcksvägen 31C


Slutpris
11 500 000 kr

Vilan— Uppsala

Vacker pampig villa med pool och uthyrningsdel!

Belägen i populära Vilan finner ni denna pampiga, vackra vitputsade villa! Detta exklusiva drömboende har inretts mycket smakfullt med en hög standard avseende material och genomförande vilket märks så fort ni kliver in i husets fantastiska entré. Förutom familjevillan erbjuds en separat uthyrningsdel!

Huset är inramat av en inbjudande och välplanerad trädgård med ett generöst poolområde och en svalkande pergola, en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Runt huset erbjuds också flertalet stenbelagda altaner i olika väderstreck, ringlande grusgångar och rabatter med doft av rosor och lavendel, bärbuskar och odlingsbäddar. Den vackra putsade fasaden har utrustats med genomtänkt fasadbelysning, här har man tänkt på allt!

Planlösningen ger er generösa sällskapsytor i en öppen planlösning med nivåskillnad mellan vardagsrum, matsal och kök. I hjärtat av huset, mellan matsal och vardagsrum, kan ni även njuta av den maffiga murade kaminen som har två separata eldstäder åt varsitt håll. Via de generösa fönsterpartierna har ni sedan utsikt över den fantastiska trädgården från flera olika väderstreck och trädgården med poolområdet kan nås från flera olika utgångar. I taket sitter också stora takfönster som maximerar ljusinsläppet i den öppna ytan. De mer privata delarna i entréplan erbjuder er ett föräldrasovrum, mer av en suite, med stort eget badrum med badkar och bastu samt en stor walk in closet. Vidare finns ytterligare ett stort sovrum med klädkammare, en gästtoalett i hallen och en separat tvättdel med gott om förvaring som nås via den praktiska groventrén. Det övre planet har inretts med tre sovrum passande barnen, ett helkaklat badrum med både hörnbadkar och dusch samt förvaringsmöjligheter.

En välutrustad uthyrningsdel/lägenhet om hela 35 kvm nås via egen entré på framsidan av huset och är fullt utrustat kök, matplats samt vardagsrum och ett praktiskt förråd. Övre plan, ett loft, har inretts med sovrum, kombinerad dusch/tvätt och en klädkammare. Perfekt för tonåringen som vill ha egen tid eller för uthyrning till en eller två personer.

Huset har mycket hög standard med vattenburen golvvärme, ljus enstavsparkett och vackra klinkergolv. Påkostad belysning med spottar och dimmers i alla rum och fönstersmygar samt infällt högtalarsystem i sällskapsdelen.

Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till det man önskar, elljusspåret når du bara på några minuter, varför inte börja dagen med en löptur eller ett vintertid samma spår fast med skidorna på. Här finns en omtyckt ICA-affär, en tankstation och flera stadsbuss-linjer inom samma avstånd. Ni når centrum och Boländerna på några minuter med bil. Påfarten till E4:an nås inom några minuter. För den som föredrar cykel tar ni er snabbt till centrum via den fina cykelvägen som hålls snöfri vintertid!

Missa inte detta tillfälle, ett hus som måste upplevas på plats, välkomna att boka er visning!


Boarea
289 kvm
Driftkostnad
73 559 kr/år
Tomtarea
1 097 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rörbäcksvägen såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rörbäcksvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.