Rosendalsvägen 18 / Rosendal / Uppsala

Högt och luftigt läge med stilfull interiör

Slutpris
3 430 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
4 224 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv 4:a med en serie viktiga fördelar. Stor öppen planlösning högt upp i huset i ett fritt läge med liten insyn och 2,70 m i takhöjd. Rymlig inglasad balkong med plats för både mat- och soffgrupp. Det vackra och välutrustade köket är öppet förbundet med vardagsrummet, det medger bjudningar för många gäster och har fint ljusinsläpp med fönster i både norr och söder. Vidare finns tre sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk, välkomnade hall, gäst-wc och rymligt förråd i källaren. I föreningen finns uthyrningslägenhet som medlemmarna kan hyra tillfälligt och föreningen har god tillgång på garageplatser. Ni som redan har insett fördelarna med att bo i Rosendal gör klokt i att komma på visningen av denna lägenhet då den har en del extra att erbjuda. Ni som ännu inte till fullo insett Rosendals olika kvalitéer som område rekommenderas om möjligt ännu varmare att komma på visningen för att i samma stund få en känsla för hur levande denna nya stadsdel är med sitt rika folkliv och breda utbud av service. Här finns en välsorterad mataffär, apotek, två gym, bank, flera restauranger och bageri. USIF träningshall har flera tennisbanor och paddelbanor både inne och ute, multihall för främst basket, gym, gruppträning, yoga och spinning. Intill ligger den mycket välbesökta aktivitetsparken med löparbanor, beachvolleybollplan och basketplan, här finns även mycket fina lekplatser och i den angränsande Stadsskogen finns frisbeebanor. Det finns fem förskolor på promenadavstånd. Trots det centrala läget med kort gång- och cykelavstånd till city eller intilliggande BMC, Glunten, Ångström och Akademiska så är området ändå helt omgivet av vackra grönområden i alla riktningar. Här passerar Gula stigen som leder hela vägen från Stadsparken till Ekoln (Mälaren) genom skogar och ängar. Grönområdena är i öster förbundna med naturområdena längs Fyrisån och i väster ligger den stora Stadsskogen som är förbunden med Hågadalen och Nåsten.

Parkering för visningsbesökare:
Eftersom det är pågående byggverksamhet i området kan det initialt vara svårt att lokalisera parkeringsplatser. Lättast och snabbast kan vara att köra in på höger sida om brandstationen och parkera på den stora asfalterade parkeringsplatsen bakom brandstationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här välkomnas ni av en härlig mix av bostäder, handel och service. Rosendal har ett bekvämt läge till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Här bor ni i ett grönskande läge med Uppsala Centrum på kort cykel och promenadavstånd.

Kommunikation

Närhet till goda bussförbindelser längst med Vårdsätravägen där flera busslinjer trafikerar. I Rosendal bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 10 minuter) med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

Granne med Rosendal finner ni omtyckta Stadsskogen som ger möjlighet till härliga promenader. Stadsskogen är ett stort parkområde som upplevs som en blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.

Service

I Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Närmsta Gym finner ni i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal och ett flertal restauranger finns i området.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta förskola/grundskola är Liten lär och Malmaskolan. På kort avstånd har ni bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU samt flertalet skolor längst med Dag Hammarskjölds Väg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.