Salabacksgatan 68

Salabacksgatan 68


Salabacke— Uppsala

Salabacksgatan 68



Salabacke— Uppsala

Ljus och luftig lägenhet med hiss från markplan!

Rymlig trea med ljus och öppen planlösning och ett utmärkt, citynära läge i Salabacke. Byggnaden är uppförd 2003 och har hiss från markplan, garage och en välskött ekonomi. Boarean om ca 75 kvm fördelar sig över en stor hall, ett välutrustat kök med matplats för åtminstone sex personer, vardagsrum med fint ljusinflöde via burspråk, två sovrum varav ett med utgång till en stor balkong, en klädkammare samt ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Lägenheten har vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning där dagsljuset har fritt spelrum över stora ytor.

Bostadsrättsföreningen Salabacke är en välskött förening som har tagit väl hand om sina byggnader och sin ekonomi. Här finns en grön och trivsam innergård och ett varmgarage i källaren som man når med hiss.

Bostaden är belägen på gång- / cykelavstånd från Uppsalas centrumkärna och Gränbystadens galleria som erbjuder så gott som all tänkbar service. I närområdet finns restauranger, konditori, matbutiker, gym och flera fina grönområden såsom den populära Källparken. Bra bussförbindelser till city och resecentrum samt smidig access till E:4an ger ett utmärkt pendlarläge.


Boarea
75.1 kvm
Avgift
4 388 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.