Salagatan 51 A

Salagatan 51 A

Slutpris

2 650 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 51 A


Slutpris
2 650 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig gavel 2,5:a i vacker 30-talsfastighet med balkong i hjärtat av omtyckta Fålhagen!

Nu ges tillfälle att bli ägare till en fantastiskt charmig 2,5:a med balkong belägen i en fastighet ritad av stadsarkitekt Gunnar Leche. Bostaden är belägen intill vackra Frodeparken i hjärtat av Fålhagen och i närområdet finns bl.a. matvarubutiker, gym, restauranger, Vaksala torg samt UKK. Här bor ni också i ett utmärkt pendlarläge med direkt närhet till Resecentrum som tar dig både norr- och söderut.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en välkomnande hall med ett charmigt furugolv. I direkt anslutning finns bostadens helkaklade badrum med tvättmaskin. Till höger finns bostadens moderna kök med gott om ljusinsläpp och plats för mindre matgrupp. Fortsätter ni in i bostaden möts ni av ett allrum där bara fantasin sätter stopp för användningsområdet. Här finns också utgången till bostadens härliga balkong med utsikt över vackra Salagatan. Till höger finns bostadens rymliga sovrum med gott om förvaring. Till vänster om allrummet möts ni av ett stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp och plats för olika möbleringsalternativ.

I HSB Brf Tvåan bor ni i en av HSB Uppsalas mest anrika föreningar likt namnet antyder. Husen är ritade av stadsarkitekt Gunnar Leche med en bevarad 30-tals charm. HSB Brf Tvåan är en ekonomiskt stabil förening med flera större renoveringar utförda. Föreningens medlemmar har tillgång till flertalet gemensamma utrymmen som tvättstuga, samlingslokal, bastu med relax samt övernattningsrum som samtliga bokas elektroniskt via en app/hemsida.

På Salagatan bor ni på en av Uppsalas finaste gator och med ett behagligt promenadavstånd till allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Dessutom bor ni granne med UKK och Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata, till Uppsala Resecentrum går ni på knappt fem minuter. Till Uppsala universitets olika lokaler och nationer är det ett behagligt avstånd. Ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och Gävle.

Välkomna att höra av er för mer information om denna vackra bostad!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 546 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.