Sköldungagatan 33

Sköldungagatan 33

Slutpris

4 420 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Sköldungagatan 33


Slutpris
4 420 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

4:a i omtyckt förening med låg avgift och låg skuldsättning!

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna väldisponerade och genomgående 4:a med stor balkong i härligt solläge mot grönska. Planlösningen erbjuder en rymlig och möblerbar hall med bra förvaring genom stor klädkammare och plats för arbetshörnan och extra förvaring. Inbjudande kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt matplats i anslutning för det stora sällskapet. Ljust vardagsrum med plats för soffgruppen och matsalsgruppen, ingång både från hallen och köket. Tre rymliga sovrum med lugna lägen utan insyn. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin, plats för badkar.

Omtyckt och inarbetad förening med låg avgift och låg skuldsättning.

I Svartbäcken bor ni på kort cykelavstånd till City och ett stenkast från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, pizzeria och blomsterhandel. För de aktiva finns även strövområden i närheten och Fyrishov med Friskis & Svettis.

Välkomna på visning av Sköldungagatan 33!


Boarea
116.7 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sköldungagatan såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sköldungagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.