Skrindvägen 16

Skrindvägen 16

Slutpris

3 625 000 kr


Valsätra— Uppsala

Skrindvägen 16


Slutpris
3 625 000 kr

Valsätra— Uppsala

Renoveringsbehov med stora möjligheter!

Välkommen till detta mycket smart planerade kedjehus med mycket stor potential. Här finns det renoveringsbehov och möjlighet till att skapa sitt alldeles egna drömhus. I detta kedjehus har du möjlighet att skapa något helt unikt där du får möjlighet att välja vilka materialtillval och utrustning som du önskar. Huset har nytt tak från 2017 vilket är en stor kostnad som redan är utförd. Till huset finns det ett garage med plats för en bil samt gott om förvaring och utrymme för att snickra eller utöva annan hobby. Fiber är betalt och indraget i huset.

Fastighetens tomtareal är om 375,2 m² med en trädgårdstomt på baksidan som vetter mot sydost med sol på morgon och större delen under dagen. Kedjehusets bo area är om 122 men på övervåningen har kattvindarna öppnats upp för att få fram en större golvyta i rummen. Biarea om 73 m².

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.


Boarea/biarea
122/73 kvm
Driftkostnad
21 244 kr/år
Tomtarea
375.2 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.