Skyttelgatan 21 / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 390 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ETT KLIPP I PRIS MEN OCKSÅ KVALITETSMÄSSIGT!
En nyproducerad 2:a om 44 m² med en härlig och trallbelagda utplats om 24 m² där du sommartid kan njuta av solen och värmen och dessutom kan du skönja Fyrisåns vatten där "räkbåten" kan åka förbi sommartid. Lägenheten ligger med utsikt in mot grön och öppen gård alldeles intill Fyrisån och Stadsparkens grön- och sportområde. Genomgående klinkergolv, parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med dusch och vikbara glasdörrar, handfat med kommod, vägghängd wc-stol med marmorbeklädd nisch. Sovrum om 11 m² med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, sammanlagd yta 23 m² som ger luft och rymd. Till lgh hör förråd i källaren.

Här bor du i en mycket bra nyproducerad brf med hög standard på materialval och utförande och dessutom med kanske Uppsala lägsta belåningsgrad.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Industristaden/Kungsängen

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.

Kommunikation

I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.

Fritid och friluftsliv

För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid.

Service

I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.